Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 09:02

Vatanım Sensin’in ekrana gelen son bölümü yine nefes kesti. 10 Kasım'da ekrana gelen 3. bölüme Mustafa Kemal Atatürk’lü sahne damga vurdu. Kısa sürede Kanal D ekranlarının iddialı yapımları arasında yer almayı başaran Vatanım Sensin'in 4. bölüm fragmanı da şimdiden merak konusu oldu. Peki, Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin’in 10 Kasım’da ekrana gelen 3. bölümü çok konuşuldu. Video paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kıran ve sosyal medyaya damga vuran Vatanım Sensin’e Mustafa Kemal Atatürk’lü sahne damga vurdu. Kalplere dokunan son bölümün ardından ise yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin’in 3. bölümü Türk tarihinin en önemli günlerinden biri olan 10 Kasım’da ekrana geldi. Özel bir günde ekrana gelen dizinin 3. bölümüne “Mustafa Kemal Atatürk” göndermesi damga vurdu. Kısa süre önce yayın hayatına başlamasına rağmen büyük rağbet gören Vatanım Sensin’in son bölümünde yaşananlar, sosyal medyaya da konu oldu. Özellikle Atatürk'ün Samsun'a doğru çıktığının bilgisinin verildiği ve fotoğrafının ekrana yansıdığı sahne tam anlamıyla bomba etkisi yarattı. Yangın sahnesiyle final yapan Vatanım Sensin’in yeni bölümü de şimdiden merak konusu oldu. Peki, Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte 3. bölüme damga vuran o sahne ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Son bölümüyle hafızalara kazınan Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı

TWITTER'DA YORUM YAĞDI

Diziyle ilgili Twitter'da yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

- 'Vatanım sensin' son zamanlarda izlediğim en güzel dizisin

- Vatanım sensin bugün ciğerimiz bir kez daha söküldü.

- Vatanım sensin dizisinde Mustafa Kemal Atatürk sahnesinde ağlayan adam gibi adamlar..

- Vatanım Sensin dizisini muhakkak izleyin.Kurşun Yarası'ndan sonra iyi dizilerden bir tanesi

- Ah Be ne gözyaşı nerelerden geldi mu millet neler atlattı şimdi nerdeyiz. .... — Vatanım Sensin izliyor

- İşte oscarlık oyunculuk budur. Ne işin var Türkiye'de güzelim, hollywood'a git. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!