Vatanım Sensin'de büyük sürpriz: Azize gerçeği öğreniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 17:28

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünden gelen ilk görüntüler heyecan yarattı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanında Azize'nin elinde geçen mektup 'gerçeği öğreniyor mu?' sorularına neden oldu. Bu sorunun yanıtı ve daha fazlası Vatanım Sensin yeni bölümünde!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin'in yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Miralay Tevfik tarafından vurulan Eşref Paşa'nın mektubu Azize Hemşire'ye ulaşıyor.  Hilal ve Leon'un duyguları, mektuplarla kelimelere dökülüyor! Azize, Cevdet'in tüm gerçeklerini öğrendikten sonra onunla yeniden bir hayata başlayacak mı? İşte, Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı ve detayları!

Dizinin yarın akşam yayınlanacak olan 21. bölümünde; Miralay Tevfik tarafından vurulan Eşref Paşa'nın yazdığı mektup Azize Hemşire'ye ulaşacak. Tevfik'in haince Eşref Paşa'yı öldürmesi akabinde Azize'ye çok önemli bilgilerin yer aldığı bir mektup gelir. Bu gelen mektup Eşref Paşa'nın Cevdet ile alakalı tüm gerçekleri izah ettiği bilgileri barındırır.  Öte yandan Hilal'in Leon'u vurması yeni başlangıçlara temel olur. Öncelikle Hilal'in duygularını açması akabinde Teğmen Leon'da duygularını satırlara döker. Fakat Hilal'in yol arkadaşı bu olay sonucunda Yunanların elindedir. Azize bu gerçeklerden sonra Cevdet'i affedecek mi? Azize, Cevdet'in tüm gerçeklerini öğrendikten sonra onunla yeniden bir hayata başlayacak mı? Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle 30 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!