Vatanım Sensin'in son bölümünde bayrak sahnesi ağlattı

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensinin son bölümünde bayrak sahnesi ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 08:20

Vatanım Sensin'in dün akşam ekrana gelen bölümünde yaşananlar, duygu seli yaşattı. Tarihi sahneleriyle hafızalara kazınan Vatanım Sensin son bölüm finalinde Vasili'nin Türkleri göç etmeye zorlama planını karşı çıkan Anadolu halkının Türk bayrağını göklere çıkarttığı anlar sosyal medyayı salladı.

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin, nefes kesen bir bölümle ekranlardaydı. Sürpriz gelişmelerin arka arkaya sıralandığı Vatanım Sensin son bölüm finalinde Yunan ordusunun tören için toplandığı sırada göndere çekilen Türk bayrağı, sosyal medyayı salladı. 

Yayınlanmaya başladığı günden beri zirveyi kimseye kaptırmayan Vatanım Sensin'in dün akşam ekrana gelen bölümünde;

* Binbaşı Cevdet, Yunan komutanı Vasili'nin güvenini yeniden kazanma adına Azize'yi boşadı.   

* Cevdet'in kararı ile büyük bir yıkıma uğrayan Azize, İzmir'de kalabilmek için Miralay Tevfik ile evlenmeyi kabul etti.

* Miralay Tevfik, içinde bulunduğu durumdan sıyrılmak için Eşref Paşa ile işbirliği yaptı.

Vasili'nin Türkleri göç etmeye zorlama planı harekete geçti. Bu fikri duyan Cevdet'in suratında endişe göründü. Planı hayata geçirmek için Leon herkese duyuru yaptı ve en hızlı şekilde evlerini boşaltmaları gerektiğini söyledi. Fakat Azize'nin sert tavrıyla önemli bir ayaklanma başladı ve Türk bayrakları her yerde dalgalandı. Leon, bu tutumun sonlanması için bayrakları toplatma emri verdi. Hilal ve arkadaşlarının ise kılık değiştirerek Türk halkına umut vereceği önemli bir planı vardı. Dizinin finaline ise bayrak sahnesi damga vurdu. Yunan ordusunun tören için toplandığı sırada göndere çekilen Türk bayrağı, sosyal medyayı salladı.

Haberin Devamı

Vatanım Sensinin son bölümünde bayrak sahnesi ağlattı

Diziyi izleyen onlarca kullanıcı geceye damga vuran sahneye övgüler yağdırdı.

* Türk televizyon tarihinin en muhteşem sahnesi!

* Bu vatanın ne şartlarda kazanıldığı daha güzel anlatılamazdı. Teşekkürler...

* Bergüzar Korel bu zamanların en iyi oyuncusudur. Diğerleri izlesin öğrensin oyunculuğu

* Haydar'ın bayrağa doğru koştuğu an ağlamaya başladım #VatanımSensin    

* Haydar'ın annesinin türkü söylediği kısımda zaten ağlamıştım bu da üstüne cila oldu...

* Hilaline yıldızına iyi bakın;o hilal ki bi milletin ışığı,o yıldız ki pusulası.. Çekin göndere onu!

Haberin Devamı

* Dün geceden beri tüylerim diken diken...

 

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN ZİRVEDE

Kanal D’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi isimlerin yer aldığı dizisi “Vatanım Sensin” dün akşam yayınlanan bölümü ile zirveye adını tekrar yazdırdı. 

Dizi; Tüm Kişiler'de 6,56 reyting ve 15,04 izlenme payı, AB’de 10,35 reyting ve 24,96 izlenme payı, 20+ ABC1’de ise 9,37 reyting ve 21,04 izlenme payı ile tüm rakiplerini geride bıraktı. 

Sosyal Medyada da Zirvede..

Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer alan Vatanım Sensin,#VatanımSensin hashtag’i ile Türkiye gündeminde TT oldu. 

 

BAKMADAN GEÇME!