Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm yayın akışında neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölüm yayın akışında neden yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 10:39

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm tarihi geldi ancak Kanal D yayın akışındaki 'tekrar' ibaresi kafalarda soru işareti bıraktı. Başrollerini Berguzar Korel ve Halit Ergenç'in paylaştığı Vatanım Sensin'in ekrana gelen son bölüm finalinde kimliği ortaya çıkan Cevdet, Filippos’un askerleri tarafından yakalanmıştı. Türkler için çalışan Cevdet'in akıbeti yeni bölümde netleşecek. Peki Vatanım Sensin 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm neden yok?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı, son bölüm sonrasında diziyi sıkı takip edenler için merak konusu olmuştu. Son bölümde Yunan Kumandan Filippos tarafından İzmir'in her köşesinde titizlikle aranan Cevdet, kızını kurtarabilmek için Yunan Ordusu'na teslim olmuştu. Cevdet’in akıbetini merak eden izleyiciler, son bölümden bu yana Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanını araştırıyordu ancak beklenen görüntüler henüz gelmedi. Peki, tüm bunlara ışık tutacak olan Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? İşte, Vatanım Sensin bu hafta yok mu sorusuna cevap arayanlar için bazı bilgiler!

İkinci sezonuyla ses getirmeye devam eden Vatanım Sensin’in 1 Mart Perşembe akşamı kolaj bölümüyle ekrana gelecek, bu nedenle fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümüyle ilgili yapımcılardan veya oyunculardan da bir açıklama gelmedi.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin’in 22 Şubat tarihli bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Türk- Yunan çatışması devam ederken; Cevdet Komutan’ın kimliğinin ortaya çıkması dengeleri alt üst etti. Dağıstanlı’nın ölmeden önce yazdığı mektup, Filippos’un eline geçti. İhaneti öğrenen Yunan Komuytan, Cevdet ve ailesinin peşine düştü. Finalde bir kez daha ailesi ile vatanı arasında tercih yapmak zorunda kalan Cevdet, Filippos’un askerleri tarafından yakalandı. 

Cevdet'in öldürdüğü Dağıstanlı, giderayak Filippos'a yolladığı pusulayla Cevdet'in en büyük sırrını açığa vurmuştur. Filippos, menşeinden emin olmadığı bu bilgiyi sınamak istemektedir.

Kızlar, Azize için kalacak bir yer bulmuşlar, fakat Aleksi'nin Mehmet bebeği bulup satmanın peşinde olduğundan habersizdirler. Hilal ve Leon, Aleksi'nin gerçek niyetinden şüphe etmeye başlarlar. Filippos, Türklere nihai darbeyi vurmak için İzmir'e yepyeni dev toplar getirtmiştir. Ancak Filippos bu silahları kullanarak sadece bir cephe zaferi kazanmak değil; Cevdet'in ihanetini de ispat etmek niyetindedir. Cevdet, vazifesi ve ailesi arasında güç bir tercih yapmak zorunda kalacaktır.

BAKMADAN GEÇME!