Vatanım Sensin dizisi yayınlanan son bölümüyle heyecanı arttırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan son bölümüyle heyecanı arttırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 23:20

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan son bölümüyle heyecan rüzgarları yaşatmaya devam etti. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip edilen dizi Vatanım Sensin'in son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Son bölümde bomba tuzaklarının olduğu yerin dışarısında bekleyen Leon ve Hilal, patlamadan yaralanarak kurtuldu. Leon ve Hilal'in uyandıklarında ilk söyledikleri birbirlerinin isimleri oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesmeye devam etti. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde İstanbul Hükümeti, İsmet Paşa'nın başında olduğu Ankara heyetiyle bir görüşme talep etti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Bomba tuzaklarının olduğu yerin dışarısında bekleyen Leon ve Hilal, patlamadan yaralanarak kurtulmuşlardır. Leon ve Hilal'in uyandıklarında ilk söyledikleri birbirlerinin isimleri olur. Hilal'in adını sayıklayan Leon'u duyan Cevdet, kızı için endişelenmeye başlar. Öte yandan İstanbul Hükümeti, İsmet Paşa'nın başında olduğu Ankara heyetiyle bir görüşme talep eder. Ancak Cevdet, İstanbul Hükümeti'nin Ankara'yı pusuya düşürmeyi amaçladığını keşfeder ve Mustafa Kemal'in kendisini affetmesi için sabırsızlanan Tevfik'i bu pusuyu bertaraf etmek için kullanmaya karar verir.

Haberin Devamı



Cevdet bundan sonra, Yanık Efe olarak Ankara'ya mı katılacağını yoksa gücü eline geçirip Miralay Tevfik günlerine mi döneceğini bilmediği eski dostuyla yüzleşecek ve öldü bildiği Azize hakkındaki gerçeğe ulaşacaktır. Tevfik, Azize'nin yerini bildiğini söyleyerek; kafasına doğrultulan silahın tetiği üzerinden Cevdet'in parmağını çekmesini bekler. Cevdet ve Tevfik yüzleşmesi, ölümle sonuçlanacak mı?

 

BAKMADAN GEÇME!