Vatanım Sensin son bölüm finali şok etkisi yarattı - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölüm finali şok etkisi yarattı - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 08:17

Vatanım Sensin son yayınlanan bölümüyle yine ekrana kilitledi. Mustafa Kemal Atatürk'ten gelen mektup milli duyguları kapatırken; finale Cevdet'in verdiği karar damga vurdu. Vatanı için ailesini karşısına alan Cevdet, 'boş ol boş ol' sözleriyle şok etkisi yarattı. Olaylı final sahnesi ardından Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Peki, Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin son bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşananlar tüyleri diken diken etti. Atatürk'ün mektubu ile gizli görevde olduğu ortaya çıkan Cevdet nasıl bir karar verdi? İşte Vatanım Sensin son bölümde meydana gelen olaylar ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgi

Vatanım Sensin 14. Bölümde; Mustafa Kemal, Yüzbaşı Yakup aracılığıyla Cevdet’i göreve çağırıyor! Bunu öğrenen Eşref Paşa, Cevdet’i engelleyecek mi? Eşref Paşa ile Tevfik’in ortak amacı ne?

Silahların peşinde olan Cevdet, Ivan’dan kendisini tutan kişinin Tevfik olduğunu öğrenir. Tevfik’e kurduğu tuzakla, gemide artık başbaşalardır. Tevfik, düştüğü tuzağın kimin tarafından tezgahlandığını tahmin edemez. Ta ki Eşref Paşa, Cevdet’I durdurana kadar.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.. Yayınlandığında haberimizde olacak..

Mustafa Kemal’in mektubunu alan Cevdet, bu görevi yerine getirecek mi? Azize’den Osmanlı üniformasını isteyen Cevdet’in yeni planı ne olacak? Yunan Ordusu’ndaki görevi açığa çıkacak mı? Mustafa Kemal’in kendi tarafında görmek istediğini beyan ettiği mektubu, Eşref Paşa nasıl karşılayacak? Bir karar vermek zorunda olan Cevdet, vatanı ve ailesinin geleceği için hangi tarafı seçecek? Anadolu direnişinin İzmir’deki yankıları Yunan Ordusu’nu nasıl etkileyecek?

Vatanım Sensin 13. Bölüm'de neler yaşanmıştı?

Cevdet, Tevfik için planladığı tuzağı ince ince işlerken, Eftalya'yı kabus gibi bir an bekliyor. Diğer yandan Azize, Yıldız'ı Mustafa Sami ile evlendirmek istiyor; Yıldız ise Leon'dan engel olmasını diliyor! Yıldız ve Mustafa Sami cephesinde neler olacak?
Cevdet, silahların Tevfik’te olduğunu öğrenmiştir. Aradığı hain, yıllarca kardeşim dediği kişidir. Yunan Ordusu, Nazilli'ye saldırmadan silahları bulmak zorundadır. Cevdet ve Tevfik arasındaki hesaplaşma, olayları iki tarafın da ummadığı yerlere çekecektir. Öte yandan Azize, kızı Yıldız'ı Mustafa Sami ile evlendirme telaşındadır. Mustafa Sami'nin her yerde aranıyor olması onların başına iş açarken, Yıldız ise evlendirilmemek için Leon’dan yardım umar.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN DİZİSİNİN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!