Vatanım Sensin son bölümde sürpriz oyuncu... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölümde sürpriz oyuncu... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 11:12

Vatanım Sensin 14 Aralık Perşembe günü 37. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni sezonda kadrosunu genişleten Vatanım Sensin'in son bölümünde yeni isim gözlerden kaçmadı. Efsun karakteriyle kadroya katılan Merve Dizdar, final sahnesinde ön plandaydı. Azize ve Efsun'un çaresiz haline tanık olan izleyiciler yeni fragmanı sorguluyor. Peki Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D’nin Perşembe akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizisi 'Vatanım Sensin'in son bölümünde sürpriz bir isim dikkat çekti. Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın paylaştığı 'Vatanım Sensin'e Merve Dizdar katıldı. Genç oyuncu, Azize'ye destek olan Efsun karakterine hayat vermeye başladı. Son bölümde Dağıstanlı’nın yanında bir hain olduğu ortaya çıktı. Finale ise efeler diyarına yapılan saldırı damga vurdu. Yunan askerlerinden saklanan Azize ve Efsun'un çaresiz hali merak uyandırdı. Şimdi ise gözler yeni bölüm fragmanında!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

MERVE DİZDAR KİMDİR?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kendisi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun olmustur. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmaktadır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp, halen devam etmektedir. İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin son bölümde sürpriz oyuncu... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Vatanım Sensin son bölümde sürpriz oyuncu... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

BAKMADAN GEÇME!