Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 23:54

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Cevdet'in kuvvacı olduğunu öğrenen Yunan Kumandanı Filippos, onu tutuklamak yerine göz hapsine almayı tercih etti. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yunan Ordusu tarafından kaçırılan Türk subaylarını kurtarmak için harekete geçen kuvvacıları, tehlikeli bir olay beklemekteydi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Cevdet'in kuvvacı olduğunu öğrenen Yunan Kumandanı Filippos, onu tutuklamak yerine göz hapsine almayı tercih eder. Bu sayede Ankara ve Mustafa Kemal Paşa'nın planlarına ulaşacaktır. Bunu oğlu Aleksi ile paylaşır ve gözlerinin aynı zamanda Leon'da olması gerektiğini ifade eder.

Yunan Ordusu tarafından kaçırılan Türk subaylarını kurtarmak için harekete geçen kuvvacıları, tehlikeli bir olay beklemektedir. Kuvvacıların kazdığı tüneli patlatmayı emreden Filippos, bu vazife için Cevdet'i görevlendirir. Cevdet'in, herkesin önünde vereceği bu kritik karar Hilal ile karşı karşıya gelmelerine yol açar. Hilal'in silah çektiği Cevdet'in itirafı ise ikili için tüm olayların seyrini değiştirir.

Vatanım Sensin, merakla beklenen bölümüyle 17 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!