Vatanım Sensin'in son bölümünde Yakup öldü mü? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensinin son bölümünde Yakup öldü mü Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 13:07

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Kuvayi Milliye mensubu olduğu anlaşılan Yakup'un durumu belli oldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yakup öldü mü?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Yüzbaşı Yakup , Kuvvacı olduğu gerekçesiyle tutuklandı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

BU HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünde, Yakup'un Kuvayi Milliye mensubu olduğu Yunanlar tarafından anlaşılmıştır. Yakup'u esir alan Yunanlar, Filippos'un emriyle onu öldürmeyecek şekilde çok ağır işkenceleri uygular. Yakup'u yakalayan Filippos elindeki kozları artırmanın tadını çıkarırken, Cevdet ise şüphe çekmemek adına Yakup’un başına gelenleri eli kolu bağlı izlemek zorundadır. Yakup’un kuvvacı olduğunu öğrenen Yıldız, Havva’yı kurtarmanın yolunu arar. Yakup’un tutuklanmasına neden olan uçağı geri almak için Leon’la iş birliği yapan Vecihi ise bambaşka şeylerle geri dönecektir. Filippos konuşmamak için direnen Yakup’u çözmek için akıl almaz bir yönteme başvurur.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!