Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 10:29

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından gündeme kaldı. Vatanım Sensin’in 8 Şubat 2018 Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Cevdet, Azize sayesinde kurtuldu. Finalde Yunan Ordusu ise uzun zamandır planladığı taarruzu gerçekleştirirken; Azize, bebeğinin yaşadığını anladı. Peki Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Cevdet, Azize'nin başına gelenlerin intikamını aldı ama Azize ve Charles'ın en büyük korkusu da gerçek oldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cevdet, Azize'nin başına gelenlerin intikamını almış ama Azize ve Charles'ın en büyük korkusu da gerçek olmuştur. Yannis'i öldürerek Yunan Ordusu'nda infial yaratan Cevdet hayati bir görev üstleneceği taarruz öncesi Filippos tarafından görevinden alınır. Cevdet'in, Ali Fuat Paşa'yla birlikte yaptığı plan suya düşmüştür.
Azize, Cevdet'i kurtarmak için harekete geçerken, Azize'nin vatansever kimliği de tüm aile için büyük bir tehdide dönüşmektedir. Artık Yunan taarruzunda görev alma imkanı kalmayan Cevdet bu açığı telafi etmek için her şeyi göze alırken, Türk Ordusu'nu büyük bir tehlike beklemektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!