Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2018 23:00

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Azize'nin yaşıyor olması, Cevdet ve ailesinin büyük bir sevinç yaşamalarına neden oldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Azize, gizli vazifesine devam edemedi ve ailesine kavuştu. Öldü sanılan Azize'nin aylardır nerede ve nasıl yaşadığı, ailesi tarafından merak konusuydu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azize'nin yaşıyor olması, Cevdet ve ailesinin büyük bir sevinç yaşamalarına neden olur. Azize, gizli vazifesine devam edemez ve ailesine kavuşur. Öldü sanılan Azize'nin aylardır nerede ve nasıl yaşadığı, ailesi tarafından merak konusudur. Azize'sine kavuşan Cevdet, hikayesindeki eksik kalan parçaları tamamlamak ister. Özellikle Azize'nin vücudundaki yaraları fark eden Cevdet, bunun nedenini öğrenmek ister. Cevdet'in, Yunan Ordusu içindeki gizli görevine devam etmesi için Azize, yaşadıklarını saklamaya çalışır.

Evlerine gelen Yunan Komutan ise Azize'nin korkulu dakikalar geçirmesine sebep olur. Azize'nin kıyıda uğradığı cinsel saldırıyı yapan Yunan askeriyle karşı karşıya gelmesi, kapanmamış hesapların açılmasını sağlar. Azize ile Cevdet'in, bu büyük sınavı nasıl sonuçlanacak? Azize, yaşadıklarını saklamaya devam edebilecek mi? Cevdet ile Yunan Yüzbaşı arasında neler yaşanacak? Vatanım Sensin, merakla beklenen yeni bölümüyle 1 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!