Vatanım Sensin 42. bölüm fragmanında Cevdet ve Azize karşılaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 42. bölüm fragmanında Cevdet ve Azize karşılaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2018 14:52

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. 18 Ocak Perşembe günü yayınlanan Vatanım Sensin son bölümünde Azize’nin yaşadığını öğrenen Cevdet, öğrendiği hakikat sonrası Azize'yi bulmaya çalışıyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Vatanım Sensin 42. bölüm fragmanı ve son gelişmelerin kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin’den beklenen görüntüler geldi. Başrollerini Halite Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak ve Okan Yalabık’ın başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin 42. bölüm fragmanıyla birlikte önemli tüyolar verildi. Cevdet, Azize'nin peşine düşüyor; Azize vazifesini sürdürmeye çalışıyor! Cevdet, öğrendiği hakikat sonrası Azize'yi bulmaya çalışır. Tevfik'in itirafı, onun da başını belaya sokar. Azize'nin gizli vazifesini sürdüremesinde yardımcı olan İngiliz Charles Hamilton da paniğe kapılır.Cevdet, Azize'yi bulabilecek mi? Tevfik'i bekleyen büyük tehlike ne? Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle saat 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul Hükümeti, İsmet Paşa'nın başında olduğu Ankara heyetiyle bir görüşme talep etti. Ancak Cevdet, İstanbul Hükümeti'nin Ankara'yı pusuya düşürmeyi amaçladığını keşfetti ve Mustafa Kemal'in kendisini affetmesi için sabırsızlanan Tevfik'i bu pusuyu bertaraf etmek için kullanmaya karar verdi
Cevdet bundan sonra, Yanık Efe olarak Ankara'ya mı katılacağını yoksa gücü eline geçirip Miralay Tevfik günlerine mi döneceğini bilmediği eski dostuyla yüzleşecek ve öldü bildiği Azize hakkındaki gerçeğe ulaştı.

BAKMADAN GEÇME!