Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanında Cevdet ve Azize aynı yatakta

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanında Cevdet ve Azize aynı yatakta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 14:22

Vatanım Sensin dizisinin yeni fragmanında aşk kokusu var! Son bölüm finaliyle ekrana kilitleyen Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanıyla yine çok iddialı sahnelerin sinyalini verdi. Cevdet ile Azize, artık birbirlerine yabancıymış gibi davransalar da aynı yastığa baş koyuyorlar! Peki, dizinin yeni bölümünde başka neler yaşanacak? İşte, kısa sürede Kanal D ekranlarının iddialı yapımları arasına giren Vatanım Sensin dizisinin 4. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinin ekrana gelen son bölümünde yaşananlar, diziseverleri merakta bıraktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günlere damga vuran Vatanım Sensin 3. bölüm finalinde Cevdet'in vatan hainine dönüşmesinin bedeli, ailesine ödettirildi. Kısa sürede her yeri saran yangının sonrasında neler yaşanacağı, 4. bölümde belli olacak. Ancak yeni fragnana bakılırsa, Azize ve Cevdet arasında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. 7 yıllık esaretin ardından evine dönen Celal ve onun bir türlü Yunan üniformasıyla görmeye alışamayan Azize, aynı yastığa baş koyuyor. İşte, Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanı ve dizinin son bölümünden detaylar!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yunan tarafına geçmiş gibi davranan Cevdet için asıl savaş yeni başlamıştı. Ailesinin gözünün önünde perişan olması dahi onu verdiği karardan vazgeçirmedi. Vatanın kurtuluşu için çalıştığını söylemesi, hem onların canını hem de vazifesini tehlikeye atacaktı. Bir yandan ailesini inandırmaya çalışırken diğer yandan silahların peşine düştü. Anadolu'nun kaderi, saklanan silahların bulunmasına bağlıydı. Öte yandan silahları kendine saklamak için cinayet işleyen Tevfik ise ardında bir açık bıraktığını henüz fark etmemişti. Diğer yandan Vasili için İtilaf devletlerinin katılacağı baloda Cevdet'in ailesinin de orada olması son derece mühimdi. Kocasının değiştiğini kabullenmeye çalışan ve onum Yunan üniforması ile dönüşünü hazmedemeyen Azize ise Cevdet'ten boşanmaya karar verdir ve bunu Cevdet’e bildirdi. Ancak Cevdet’in bir şartı vardı. Azize’nin bu şartı yerine getirdiği gece, Cevdet’in Yunan askeri gibi davranmasının bedeli en ağır şekilde ailesinden çıkartılacaktı.

Haberin Devamı

MİNİK OYUNCU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin'in 10 Kasım’da yayınlanan bölümüne damga vuran bir diğer sahne, minik oyuncu Deniz Ayaz’ın Türk bayrağını yerden kaldırdığı sahne paylaşım rekoru kırdı.Ünlü oyuncu Ayşe Erbulak’ın keşfettiği ve Erbulak Evi’nde oyunculuk eğitimi alan minik yıldız, ilk oyunculuk denemesini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

BAKMADAN GEÇME!