Vatanım Sensin son bölüm finalinde Azize şoku! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölüm finalinde Azize şoku Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 23:20

Vatanım Sensin dizisi dün akşam nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Hilal'in kurtulup kurtulamayacağını büyük bir heyecanla takip eden dizi takipçileri Vatanım Sensin 36. bölüm finalinde büyük bir şok yaşadı. Kerim, aniden ortaya çıkan Azize'nin kurşunuyla vuruldu. Şimdi ise tüm gözler yeni bölüm fragmanında! Peki Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Leon, zorla kaçırılan Hilal'i aramaya devam etti. Fakat Hilal'i kaçıran Kerim'in aklında evlilik gibi uçuk bir plan vardı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. 

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ölümden dönen Hilal kendini başka bir tehlikenin içinde bulmuştur. Ancak Azize başta olmak üzere hiç kimse Hilal’den vazgeçmeyecek, Hilal’in kurtuluşu ise yeni bir felaketleri beraberinde getirecektir.

Haberin Devamı

Bu sırada, Taşköprü’nün geri alınması için Ruslardan gelecek silahları kullanmaya karar veren Ankara’nın planı, Filippos’un gizlice yürüttüğü bir operasyonla son anda sekteye uğrar. Şimdi Cevdet'in, Dağıstanlı yeni bir deliliğe kalkışmadan önce, Filippos’un elindeki kozu ortaya çıkarması ve bu komployu bozması gerekmektedir.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leon, zorla kaçırılan Hilal'i aramaya devam etmektedir. Fakat Hilal'i kaçıran Kerim'in aklında evlilik gibi uçuk bir plan vardır. Leon, Hilal'i bu beladan kurtarmayı başarabilecek mi?

Dağıstanlı'nın çiftliğini öğrenen Cevdet, artık yüzleşme zamanının geldiğini düşünür. Dağıstanlı'nın karşısına çıkar ve gizli şifreyi söyler. Dağıstanlı ve Cevdet, vatan mücadelesinde ittifak olacaklar mı? Cevdet, Dağıstanlı ile yüzleşiyor! Dağıstanlı ve Cevdet, ittifak olacaklar mı? Tevfik, bildiği sırları Azize'nin yanında gün yüzüne çıkartır. Cevdet'in gizli vazifesini bildiğini paylaşınca Azize'nin suratında şaşkınlık ifadesi belirir. Azize'nin başına gelen kötülükler, Cevdet'in gizli görevine engel olacak mı?

 

BAKMADAN GEÇME!