Vatanım Sensin 28. yeni bölüm 2. fragmanında Azize'yi şaşırtan itiraf

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 28. yeni bölüm 2. fragmanında Azizeyi şaşırtan itiraf
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 09:44

Vatanım Sensin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının yayınlandığı günlere damga vuran tarihi dizisi Vatanım Sensin'in 28. bölüm 2. fragmanına Azize ve Hilal arasındaki diyalog damga vurdu. Hilal, Leon ile ilgili duygularını annesine açacak. Duydukları karşısında şaşıran Azize, Hilal'e nasıl bir tepki verecek? İşte, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanları izleyicilerine çarpıcı detaylarını ipucunu verdi. Başrollerini Halit Ergenç, Berguzar Korel ve Onur Saylak’ın paylaştığı; oyuncu kadrosunda Baki Davrak, Miray Daner, Boran Kuzum ve Pınar Deniz gibi isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin bu hafta 28. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Hilal, Leon için katlandığı zorlukları annesi Azize ile paylaşacak. Azize, duruma şaşkın olsa da aşk duygusunun insanlara neler yaptırdığını en iyi kendisinden bildiğinde kızına karşı koymakta zorluk yaşayacak. Mantığı ile duyguları arasında kalan Hilal, her şeye rağmen yüreğinin sesini dinleyecek. Hilal, aşk için neler yapacak? Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 18 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İngiliz ajanı Hamilton'un direktifleri sonucunda son yaşanan Yunan katliamında büyük bir gerçek ortaya çıkar. Cevdet'in o an yaşadığı duygu karmaşasını gören Azize, tüm gerçeği öğrenir ve Cevdet'ine kavuşmanın buruk üzüntüsünü yaşar. Tevfik, yapılan o hain katliamın suçlusu olarak Kuvvacıları hedef gösterir. Ona gerçekleri söylemek isteyen bir masum insanı ise oracıkta katleder. Buna görgü tanıdığı sadece küçük bir çocuk hayatta kalır.

Yüzbaşı Yakup'un ise yine bir planı vardır ve artık bu planlarda Azize'de tam anlamıyla yer almaya başlar. Fakat Cevdet gibi artık Azize'nin de bazı konularda vazgeçmesi gereken öncelikleri vardır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Misak-ı Milli kararlarının kabul edilmesi, İngiliz Charles Hamilton ve Yunan Ordusu’nun kendilerini mağlup hissetmelerine yol açtı. Rıza Bey’in oğlu Mahir’in kendisini feda etmesi sonucu, yapılan oylama Türk halkı için yeni bir başlangıç oldu. Hamilton, Rıza Bey’in bu kararının sorumlusu olarak Mirliva Tevfik’i gördü. Mağlubiyetin sorumlusunun Tevfik olduğunu düşünen Hamilton, gizli planını harekete geçirmeye karar verdi. Bu planı uğruna Yunan Ordusu Kumandanı Vasili ile iş birliği yapmak istedi.

Haberin Devamı

Hamilton, aynı zamanda kendileri için büyük tehlike olduğunu düşündüğü Azize’yi de ortadan kaldırmayı planlıyordu. Tevfik’in ona karşı hassasiyetini anlayan Hamilton, güç durumdan kurtardığı ve Angela adını verdiği Eftalya’dan, Azize’yi zehirlemesini istedi. Yörüklere yardım etmek için giden Azize, etrafında Eftalya’yı bulur. Eftalya, vereceği kararla hiç beklemediği bir sonuçla yüzleşmek zorunda kaldı.

Öte yandan Stavros, hiçbir zaman güvenmediği Cevdet’i takip etmeye başlar. Bu takibi sonucu tahminlerinde haklı çıktığını görse de büyük bir sürprizle karşılaştı. Yunan Ordusu’nun peşinde olduğunu bilen Leon, Hilal ve kuvvacılara katılma niyetindeydi. Hiçbir zaman yanlarında olmasını istemeyen Mehmet, bir kez daha Ali Kemal ve Hilal ile karşı karşıya geldi.

 

BAKMADAN GEÇME!