Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanında tüm dengeler değişiyor

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanında tüm dengeler değişiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 18:13

Vatanım Sensin yayınlanan 14. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen vazgeçilmez dizisi Vatanım Sensin yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde oldukça ilginç dakikalar yer alacak. Yeni bölümde Cevdet'in Tevfik için kurduğu plan başarıyla sonuçlandı diye düşünülürken, Eşref'in son hamlesi ile tüm dengeler değişiyor. İşte, Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. İzleyiciler tarafından oldukça büyük beğeni toplayan Vatanım Sensin dizisi yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde damga vuran dakikalar yer alacak. Yeni bölümde vatanın kurtuluşu umudu olan Mustafa Kemal'den Cevdet'e mektup geliyor. İşte, Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanında; Cevdet'in Tevfik için kurduğu plan başarıyla sonuçlandı diye düşünülürken, Eşref'in son hamlesi ile tüm dengeler değişiyor ve Eşref, Cevdet'e silahını doğrultuyor. Öte yandan Cevdet, Mustafa Kemal'den gelen mektup ile harekete geçiyor. Azize, Cevdet'teki değişikliği fark ederek, kocası için umutlanıyor. Peki, Cevdet'in planı ne?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin'in son yayınlanan bölümünde Tevfik'in ihanetini öğrenen Cevdet, bunu onun yanına bırakmamaya karar verir. Fakat Eşref buna mani olacaktır. Tevfik'in kendi saflarında olduğunu ve ölümünün zararlarına olacağını belirtmektedir. Sahte İvan kimliğiyle silahları ele geçirmeye çalışan Mustafa Kemal'in askeri Gürcü Salih ile bir anlaşmazlık olur. Silahların bulunmasıyla İzmir'de bayram havası yaşanır. Cevdet, vazifesinin sonuna yaklaştığını ve ailesiyle birlikte mutlu olacakları bir hayat vesilesiyle artık daha umutludur.

Vatanın kurtuluşu umudu olan Mustafa Kemal'den Cevdet'e mektup gelir. Mektup içeriğinde Cevdet'in gizli vazifesinden haberdar olduğu ve ilerleyen günlerde aynı saflarda olabilme temennisi büyük bir umut ışığı olacaktır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cevdet, silahların Tevfik’te olduğunu öğrenmiştir. Aradığı hain, yıllarca kardeşim dediği kişidir. Yunan Ordusu, Nazilli'ye saldırmadan silahları bulmak zorundadır. Cevdet ve Tevfik arasındaki hesaplaşma, olayları iki tarafın da ummadığı yerlere çekecektir. Öte yandan Azize, kızı Yıldız'ı Mustafa Sami ile evlendirme telaşındadır. Mustafa Sami'nin her yerde aranıyor olması onların başına iş açarken, Yıldız ise evlendirilmemek için Leon’dan yardım umar.

BAKMADAN GEÇME!