Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 11:24

Ushan Çakır, oynadığı oyunlar, canlandırdığı karakterler ve oyunculuk kariyeri ile merak edilen isimler arasında yer alıyor. Çeşitli projelerde seslendirme işi de yapan Ushan Çakır, özel hayatıyla dikkat çekiyor. Peki, Bir İstanbul Masalı gibi önemli projelerde rol alan Ushan Çakır kimdir, kaç yaşındadır? İşte, tecrübeli oyuncu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2005 yılından bu yana birçok projede yer alan tecrübeli oyuncu, kariyerine ilk olarak Atv ekranlarında yayımlanan Belalı Baldız dizisiyle başlamıştır. Bu projenin ardından 2006 yılında Başka Semtin Çocukları isimli sinema filminin kadrosunda yer alan Ushan Çakır, 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan Gece Gündüz projesine Damat Ferit karakteri ile dahil olmuştur.

Bu tarihin ardından 2011 yılına Bazı Sesler ve Korku Tüneli isimli iki oyunla tiyatro sahnelerinde yer alan Çakır, 2011 yılında Çetin Tekindor'un başrolünde yer aldığı Dedemin İnsanları sinema filminde yer almıştır.

Bu tarihten itibaren sırasıyla Uzun Hikaye, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem projelerinde rol alan oyuncu, son olarak Kara Yazı'da yer almıştır.

BAKMADAN GEÇME!