Mehmetçik Kutül Amare dizisinin Niyazi'si Uğur Karabulut kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Kutül Amare dizisinin Niyazisi Uğur Karabulut kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 14:50

Mehmetçik Kutül Amare dizisinin Niyazi'si Uğur Karabulut birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. 1983 yılında dünyaya gelen Uğur Karabulut 33 yaşındadır. Eğitimini Müjdat Gezen Tiyatorsunda almıştır. Televizyon sektörüne Mavi ve Turkcell reklam filmleri ile dahil olmuştur. Son olarak Yedi Güzel Adam dizisinde yer almıştır.

Haberin Devamı

2004-2008 yılları arasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon ekranlarıyla tanışması, 2007 yılında oynadığı Magic Goon enerji içeceği reklam filmiyle oldu. Bu reklam filmini, Turkcell, Opet, Mavi Jeans reklamları gibi birçok reklam filmi izledi. 2008 yılındaki ilk dizi çalışması 'Vurgun'un ardından, 'Şüphe', 'Hayat Devam Ediyor' ve 'Emir'in Yolu' dizilerinde oynadı. 2013 yılı içinde Mekan Artı'da oyunculuk yaptı.Show TV'de 'Her Sevda Bir Veda' dizisinde 'Yiğit' karakterini canlandırmıştı. Oyuncunun rol aldığı diğer diziler ise; Lise Devriyesi – 2017, Hayat Şarkısı – 2016, Her Sevda Bir Veda – 2014, Yedi Güzel Adam – Süleyman – 2014

Mehmetçik Kutül Amare dizisinin Niyazisi Uğur Karabulut kimdir, kaç yaşındadır

Haberin Devamı

NİYAZİ KARATERİ

32 yaşında, Trabzonlu, enerjisi oldukça yüksek olan ve fıkra anlatmayı seven, deli dolu biridir. Evlidir. 2 yaşında çocuğu vardır. Ancak henüz onu görememiştir. Osmancık Taburu askeridir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!