Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında, nereli? Afara sunucusu Uğur Aslan ve eşi ile ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında, nereli Afara sunucusu Uğur Aslan ve eşi ile ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2022 12:16

Uğur Aslan ve eşi merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin sevilen ismi Uğur Aslan, Afara programı ile cuma akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Uğur Aslan ve eşi Sema Ergenekon hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Uğur Aslan’ın kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Afara programı sunuculuğunu yapan Uğur Aslan 1972 doğumludur. Yargı dizisinde Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan, dizinin senaristi Sema Ergenekon ile evlidir.

UĞUR ASLAN KİMDİR?

Uğur Aslan 9 Şubat 1972'de Hatay'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana-Sanat Dalı mezun oldu. 2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyu adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Uğur Aslan, Aile Reisi, Yer Gök Aşk, Kayıp, Derdest, Kara Sevda, Açlığa Doymak, Daha, Gümüş, Aşık: Aşığın Gözü Kördür gibi yapımlarda rol aldı. Şimdilerde ise ekranların sevilen dizisi 'Yargı'da Eren komiseri canlandırmaktadır. Başarılı oyuncu, senarist Sema Ergenekon ile evlidir.

Haberin Devamı

Yargı dizisinde Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan, dizinin senaristi Sema Ergenekon ile evlidir. Uğur Aslan, Aile Reisi, Yer Gök Aşk, Kayıp, Derdest, Kara Sevda, Açlığa Doymak, Daha, Gümüş, Aşık: Aşığın Gözü Kördür gibi yapımlarda rol almıştır.

Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında, nereli Afara sunucusu Uğur Aslan ve eşi ile ilgili bilgiler

SEMA ERGENEKON KİMDİR?

9 Nisan 1977 doğumlu olan Sema Ergenekon, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Dramatik Yazarlık Bölümü'nden mezun oldu. 2005 yılında yayınlanan Dolunay adlı televizyon dizisinde senaryo yazarı olarak, sektöre adım atan Ergenekon; Gümüş, Sıla, Melekler Korusun ve Lale Devri gibi dizilerde senaristlik görevi üstlenmiştir. Ergenekon, Karadayı dizisi sayesinde 14. Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri'nde En İyi Senaryo ödülünün sahibi olmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!