Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde hareketli anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde hareketli anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 23:21

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam etti. Başlarına geleceklerden habersizlerdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sarmaşık’ın en büyük skandalı patladı. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

UFAK TEFEK CİNAYETLER 23. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat gibi usta isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler'in bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde, Merve ve Pelin’in başı büyük dertte! Her an kendilerini parmaklıklar arkasında bulabilirler. Büyük bir panik ve yeni yeni kurulan oyunlar. Üstelik ikisi de kendini kurtarmanın peşinde. Pek de açık oynamıyorlar.

Haberin Devamı

Diğer yanda Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Başlarına geleceklerden habersizler. Mehmet, Burcu ilişkisinde sona geliniyor. Marifetli bir oyuncu, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar… Bu defa kuyulara düşen Burcu mu olacak? Adalet yerini bulacak…

Ve sonunda Sarmaşık’ın en büyük skandalı patlıyor. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Oya, kuş gibi düşecek tuzağa!

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeli. Yalan beyanlar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor ve yine kazanan, korkuya yatırım yapan mı olacak? Merve ve Serhan'ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buluyor!

BAKMADAN GEÇME!