Türk Malı oyuncuları kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Türk Malı oyuncuları kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 13:24

Türk Malı dizisi, Star TV ekranlarında yayın hayatına yeniden başlıyor. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan ve yaz sezonunda ekranlarda olacak olan Türk Malı, oyuncuları ile de merak ediliyor. İşte, Şafak Sezer'in başrolünde yer alacağı Türk Malı oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Türk Malı oyuncuları, dizinin yeni sezonunda ilgi çekmeye başladı. Şafak Sezer'in başrolünde yer alacağı dizi, uzun bir dönemin ardından Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Eğlenceli konusuyla komediyi ekranlara taşıyacak olan Türk Malı, oyuncuları ile de bunu destekler nitelikte olacak. Peki, Türk Malı oyuncuları kimler olacak? İşte, merak edilen o isimler

TÜRK MALI OYUNCULARI

ŞAFAK SEZER

Şafak Sezer, 10 Ekim 1970 de Ankara Sincan’da doğmuştur. Eskiden, Ankara Çinçin Mahallesi'nde bir gecekonduda yaşıyordu. Annesi ev hanımı, babası Polat Sezer ilkokuldayken koroda şarkı söylermiş. Ortaokulu; lacivert ceket, gri pantolonu yok diye bırakıp eczanede çalışmaya başlamış. Aslen Erzincan'lıdır.

Şafak Sezer’in Rahmetli babası Polat Sezer, Arif Sağ'ın siyasi danışmanıydı. Yani babasını sanat camiasında da tanırlardı. 18 yaşına geldiğinde işportacılık yapıyordu. Bir gün babası "Hazırlan seni Mehmet Karagöl'ün yanına götüreceğim" dedi. Mehmet Karagöl Ankara Halk Tiyatrosu'nun kurucularındandır. ona orada taklit yaptırdılar. Ve onu, "Eşeğin Gölgesi "adlı oyuYani Şafak Sezer tiyatroya eşek olarak başlamıştı.

İlk olarak 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu'nda Haldun Taner'in ‘Eşeğin Gölgesi’ adlı oyunda eşek rolü ile sahneye çıktı. Daha sonra yine Ankara Halk Tiyatrosu'nda ‘Devri Yalan’, ‘Başımızda Pak Bulut’, ‘Sen Bu Seçimi Unut’, ‘Saddam'ı Kim Öptü’, ‘Şirinler’, ‘Edi Büdü’ ve ‘Uzaylı Arif’ adlı oyunlar ile Ankara Ekin Tiyatrosu'nda ise ‘Biz Bu İhtilali Niye Yaptık’, ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ adlı oyunlar ile seyirci karşısına çıktı.

Dario Fo'nun ‘Yüzsüz’ adlı oyunundan sonra İlk filmi olan ve 9 Eylül Üniversitesi'nin Sinema-TV bölümünün çektiği ‘Bir Düğün Masalı’ adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: ‘Televizyon Çocuğu’, ‘Sıdıka’, ‘Baskül Ailesi’, ‘Dostlar Pasajı’, ‘Şafak Vakti’ ve ‘Reyting Hamdi’... ‘Üçlü Oyun’ filminden sonra sanatçı ‘Vizontele’ için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin'de Zeki Alasya ve Metin Akpınar'la birlikte rol aldı.

Askerliğinin bitmesine 60 gün kala birliğinden izin alıp, Boran Kaya’nın sunduğu “İner misin çıkar mısın” adlı eğlence yarışmasına katılarak birinci olan Şafak Sezer; bundan sonra meşhur oldu.

Şafak Sezer, şimdiye kadar çevirdiği filmler ve diziler arasında en büyük ilgiyi "Kutsal Damacana" isimli filmle görmüş ve "2010 yılında "Kutsal Damacana 2" ile karşımıza çıkmıştır.

Bugüne kadar oyuncu olarak 20 TV dizisi, 18 sinema filmine imza atan Şafak Sezer, ‘Kolpaçino Bomba’ filmi için ilk kez yönetmen koltuğuna oturilmimi daha çekmedim. Öyle bir film yapacağım ki, tüm ödülleri toplayacağım” dedi hayatı boyunca hiç kitap okumadığını belirten Safak Sezer.

2008’de kurduğu “Su Film AŞ” adlı şirketin sahibidir. Esra Hanım ile evli olup iki kız çocuk babasıdır.

Haberin Devamı

Türk Malı oyuncuları kimdir



MEHMET ALİ ERBİL

Tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil'in oğlu olarak 8 Şubat 1957'de İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir'de yaptı. 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde hocası Cüneyt Gökçerdi.
 
Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta ‘Küheylan’ olmak üzere birçok oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT’de ‘Metronom’ adlı eğlence programında Derya Baykal'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç'la bir ikili oluşturdular. 

Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT’den Kanal 6’ya geçiş yaptı. Daha sonra InterStar ve ATV’de dizi, Show TV’de de program yaptı. 1985'te İlyas Salman ile birlikte oynadığı Uyanıklar Dünyası adlı filmle büyük beğeni topladı.

Kanal D’de yayınlanan yarışma programı Çarkıfelek ve ATV’de uzun bir süre yayınlanan Tatlı Kaçıklar dizisiyle zirveye çıkan başarılı şovmen, Harakiri ve Hababam Sınıfı Güle Güle adlı filmlerle tekrardan beyazperdeye geçti.

Mehmet Ali Erbil, Kanal D'de Çarkıfelek dışında çeşitli yarışma programları da yaptı. Bir dönem TGRT'de Çarkıfelek yarışmasını sundu. TNT (Türkiye) kanalında Açıl Susam Açıl adıyla şov tarzında yeni bir yarışma sundu. Daha sonra aynı kanalda kısa bir süre Çarkıfelek programı yaptı. Bu programdan da ayrıldı ve Petek Dinçöz sunuculuğa getirildi. 

2012'den itibaren tv8'e geçerek Aşka Gel adlı programında sunuculuk yapmıştır. Mehmet Ali Erbil, 2015 yılında Star TV'de yayınlanan Çarkıfelek'in sunuculuğunu yapmıştır. Son dönemlerde, Sinan Çetin'in Bay E, Gani Müjde’nin Kahpe Bizans, Ömer Uğur’un yönettiği Hemşo adlı filmlerde rol aldı. Uzun bir hastalık döneminden sonra tekrar izleyiciler karşısına geçen Erbil, TRT’de yayınlanan Bir Başka Gece adlı programın sunuculuğunu yaptı. Kanal 1'de yayınlanan Çarkıfelek adlı programı sundu. Ramazan geldikten sonra Fox'a Ece ve Çarkıfelek ile birlikte geçmiştir. Kanal 1'de Aşkım Aşkım dizisinin tekrar çekimlerinde yer aldı fakat kanal değişikliği yüzünden dizi sona erdi. 

Fox TV'de 50 Sarışın cuma akşamları 19.15'te yayınlandı. Pazartesi'den Perşembe'ye Tuba Ünsal'la Çarkıfelek'i sundu. Şu anda Show TV'de yayınlanan Çarkıfelek'in sunuculuğunu yapmaktadır. Dünyada sadece 100 kişide görülen Kaçış Sendromu hastası olan Erbil, bekar ve 3 çocuk babasıdır. Stelyo Pipis yıllardır menajerliğini yapmaktadır.

Haberin Devamı

Türk Malı oyuncuları kimdir



HASİBE EREN

Hasibe Eren, 6 Haziran 1975 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Tam adı Hasibe Özlem Eren'dir. Aslen Kahramanmaraş Elbistan'lıdır. Liseyi İstanbul'da okudu.İstanbul Üniversitesi'nde Piyasa araştırmaları ve Reklamcılık bölümünü bitirdi. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nü okuyarak mezun oldu. Öğrenci iken İstanbul Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezi (ÖKM) Tiyatro Kulubü'nde tiyatro oyunları oynamaya başladı.1996 yılından itibaren , İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Birimi'nde görev yapmakta olan Hasibe Eren, 1997 yılında rol aldığı Show TV'de yayınlanan Sıdıka dizisi ile tanındı. 2006 yılında senaristliğini Gülse Birsel'in yaptığı "Avrupa Yakası" adlı dizide Makbule rolünü oynamaya başladı.

Anlat İstanbul filminde, Külkedisi bölümünde oynadı aynı zamanda bu filmde Ece Hakim'e ve Azra Akın'a oyuncu koçluğu yaptı.

2008 yılında 24 adlı tv kanalında aktüalite programı "Bir Zamanlar Türkiye" adlı programda sunuculuk yaptı.

Hasibe Eren, 2001 yılında reklam ve metin yazarı Togay Kılıçoğlu ile evlendi. 4 Aralık 2007 tarihinde boşandı.

Türk Malı oyuncuları kimdir



NERGİS KUMBASAR

Nergis Kumbasar 25 Mayıs 1963 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli bir ailenin oğlu olan babası Abidin Kumbasar iç hastalıkları ve kardiyoloji doktorudur. Nergis Kumbasar’ın Deniz adında kendisinden yaşça küçük bir erkek kardeşi de bulunmaktadır. Babasının spiker Canan Kumbasar ile ikinci evliliğinden Genco Güralp adında bir oğlu daha olmuştur. Nergis Kumbasar; babasının çalışmaları nedeniyle Amerika'da bulunması üzerine, anaokuluna Amerika'da gitmiştir.  TED Ankara Koleji'nde devam ettiği süre içerisinde annesi tarafından Zerafet ve mankenlik okuluna gönderilen Nergis Kumbasar; Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Akademisi İktisat öğrenimini yarıda bırakarak İstanbul'da mankenlik hayatına başlamıştır. Sonraki yıllarda bu kararı için pişmanlık duyan Nergis Kumbasar; o dönemlerde birçok reklam filminde de oynamıştır.  1985 yılında TRT de ekranlara gelen Dokuzuncu Hariciye koğuşunun içinde Nüzhet rolünü alarak ilk oyunculuk deneyimini bu şekilde yapmıştır. 

1980 yılında da sunuculuğa başlayan Nergis Kumbasar; 1989 yılında Mehmet Ali Erbil ile evlendi.  1995 yılında bu evlilikten Yasmin adında bir kızı olan Nergis Kumbasar 1 yıl sonra eşinden boşandı.  2000 yılında Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Berna karakterini canlandıracak ekranlara tekrar döndü.  2007 yılında Evimin Erkeği dizisi ile ilk senaristlik deneyimini de yapmış oldu. Şu anda Kiralık Aşk dizisinde de oyunculuk hayatını sürdürmektedir. Nergis Kumbasar’ın sinemada oynadığı oyunlar; Muhteris Ruhlar Sevmek, Ölmek Zamanı ve Neva. Televizyonda yer alan diziler ise Eyvah Kızım Büyüdü, Dokuzuncu Hariciye Koğuşu, Tam Pansiyon, Çapkın, Acemi Cadı, Papatyam ve Kiralık Aşktır. 
Türk Malı oyuncuları kimdir



ANIL İLTER

Anıl İlter, 1980 yılında Ocak ayında İzmit'de doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Bir dönem profesyonel olarak futbol oynadı.
Spor Akademisinde okurken bölüm başkanı tarafından bir gün bir sunum yapmasını istemesiyle hayatı değişmiş ve ondan sonra spor akademisinde ve festivallerde sunum yapmaya başlamış. Bu iş hoşuna gidince bununla ilgili eğitimleri almış ve sonra da profesyonel sunuculuğa adım atmış.

Daha sonra da gelen dizi tekliflerini değerlendirmiştir. Kuşdili oyunculuk merkezinde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra da 2008 yılında Hande Ataizi ile beraber rol aldığı "Ece" dizisi ile dizi film hayatı başlamıştır.

2010 - 2012 yılları arasında "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizide Sedat rolünde oynarken Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Meral Çetinkaya, Emir Berke Zincidi, Wilma Elles ile beraber rol aldı.

2010 yılında başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç, Ayda Aksel, Ahu Yağtu, Can Gürzap, Zeynep Özder'in oynadığı aldığı "Bir Avuç Deniz "adlı sinema filminde yer aldı.

2014 yılında "Üç Arkadaş" dizisinde Mahir Türkmen karakterini canlandırırkenHakan Yılmaz, Ayçin İnci, Burak Hakkı, Mehmet Gürhan, Bülent Seyran ile birlikte oynadı.

2014 yılında "Kızıl Elma" dizisinde Furkan Palalı, Aslıhan GÜNER, Zeynep Eronat, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat ile beraber rol aldı. Anıl İlter ayrıca Türkmax kanalında "FotoModo" ve TRT'de "Fazla mesai" isimli programların da sunuculuğunu yaptı.

2014 yılında Kanal d ekranlarında yayınlanan "Alabora" yarışması sunuculuğunu yaptı.
Türk Malı oyuncuları kimdir


BURCU BİNİCİ

Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum'da ailenin en küçük kızı olarak doğmuştur. Bir abisi iki ablası vardır. Aslen Rize Hemşin'lidir. Çocukluğu; babası Devlet Su İşleri'nde memur olduğu için görev yeri olan Aydın'da geçti. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladı. Beş yaşından bu tarafa dansa meraklı olup dans etmektedir. Burcu Binici şan eğitimi almış, asma davul ve nagarada çalıyor.
Liseden mezun olduktan sonra babası Tekrar Erzurum'a tayin olunca Akbank Erzurum Merkez Şubesi'nde 6 ay kadar çalıştı. Oyunculuğa başlamadan önce doğuda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalıştı.

Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. Bir yıl kadar Anadolu Ateşi'nde dans etti. Daha sonra 2007 yılında tanıştığı Meral Okay'ın teklifi ile "Bir Bulut Olsam" Dizisi'nde Gülengül rolünü oynayarak ilk dizi filminde oynamış oldu.

2010 yılında yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı "Sensiz Yaşayamam" dizisinde başrollerde Gülçin Santırcıoğlu, Emre Kınay, Özgür Çevik, Burcu Binici ve Mustafa Alabora oynadı.

2010 yılında Başrolerini İpek Tuzcuoğlu ve Emre Kınay'ın paylaştığı "Dürüye'nin Güğümleri" dizisinde Burcu Binici de oynadı.

"Dürüye'nin Güğümleri" dizisinin setinde dizinin ikinci yönetmeni Eray Koçak ile tanıştı.

Burcu Binici, 18 temmuz 2011 tarihinde yönetmen Eray Koçak ile evlendi. İki ay sonra boşanma kararı aldı ve 6 şubat 2012 tarihinde boşandı.

Türk Malı oyuncuları kimdir



GÜLHAN TEKİN

Gülhan Tekin 3 Mayıs 1975 İzmir‘de doğdu ve D.E.Ü Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Dramatik Yazarlık bölümünden mezun oldu. Senaristlik dışında kamera arkasında reji asistanlığı, sanat yönetmenliği, ajanslarda reklam metni yazarlığı gibi işler de yaptı. Fırtına, Bebeğim, Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası gibi dizi filmlerde rol alan Gülhan Tekin BKM Mutfak'da sahneye çıkmıştır.

Haberin Devamı

Türk Malı oyuncuları kimdir



HAKİ BİÇİCİ

Haki Biçici özellikle Hanımın Çiftliği isimli dizide Güllü’nün abisini canlandırmış ve ekran severler tarafından tanınmıştır. Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu Haki Biçici daha önce Emret Komutanım, Kadın Severse, Zeliha’nın Gözleri, Dantel ve Ulak gibi projelerde yer almıştır. Haki Biçici aslen Ankara’lıdır.
Türk Malı oyuncuları kimdir


POLİNA CH 

19 Mayıs 1996 tarihinde Rusya’da doğdu. Annesi Rus, babası Türk olan bir ailenin tek çocuğudur.İlkokula Rusya’da başladı ancak dönem ortasında 2002 yılında İstanbul’a taşınmaya karar verdiler.Türkçesinin yetersiz olmasından dolayı Polina’yı 1.sınıftan başlatmadılar ve kendini ana sınıfında buldu.4.sınıfın sonunda 2006 yılında babasının işlerinden dolayı Antalya’ya taşındılar.Liseyi Antalya’da bitirerek çok sevdiği İstanbul’a nihayet geri döndü. Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat (İngilizce) bölümü öğrencisidir.Buz patenini çok sevmektedir ancak yaşadığı sakatlık sonrası bırakmak zorunda kalmıştır. Daha sonra dans faaliyetleriyle uğraşmıştır. İce adında Husky cinsi bir köpeği vardır.2016 yılından beri video sitesi youtube’a düzenli olarak video yüklemektedir. En tanınmış youtuberlardan biridir. Türkçe ve Rusça yayın yapmaktadır.

Türk Malı oyuncuları kimdir


Haberin Devamı

SELEN GÖRGÜZEL

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979 yılında İstanbul'da dünyaya merhaba demiştir.Eğitimini İstanbul'da Tarhan lisesinde tamamlamıştır.Babası matbaa işiyle uğraşmaktadır annesi ise ev hanımıdır.Selen Görgüzel'in bir kardeşi bulunuyor oda Amerika'da yaşamaktadır.İlk olarak 18 yaşında iken iş adamı olan Yılmaz Bektaş ile evlenmiştir.Lakin 6 yıl sonra boşanmıştır.İlk evliliğinden İlknaz adında bir kızı vardır.İş hayatına ilk olarak usta sivri dilli zekasıyla çok konuşulan Okan Bayülge'nin programında kamera arkasında çalışmaya başlamıştır.Daha sonra pek çok televizyon programı hazırlayıp sunmuştur.Ev Hali adlı programın sunuculuğunu üstlenen Selen Görgüzel, programda tiyatro yeteneği ile dikkat çekti daha sonra dizilere transfer oldu ve pek çok dizide rol aldı.

Haberin Devamı

Selen Görgüzel, Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi popüler dizilerde roller almıştır.

Oyunculuğun yanı sıra şarkıda söyleyen ünlü isim ilk maksi single 2012 yılında çıkarmıştır.Slow türünde olan 'Çocuk Kadınım' isimli albümü ile müzik piyasasında yavaş yavaş ilerlemeyi hedeflediğini dile getirmiştir.

Selen Görgüzel, Hamdi Alkanın kız kardeşi ile iyi bir arkadaş idi.Selen Görgüzel Hamdi Alkanın kardeşi vasıtası ile bir araya gelip ilk görüşte bir birlerine aşık olmuşlardır.24 Nisan 2014 yılında Hamdi Alkan ile Roma'da dünya evine girmiştir.

Türk Malı oyuncuları kimdir

SERKAN ŞENGÜL

1978 doğumlu oyuncu Serkan Şengül askerliğini Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı’nda 78/1 tertip olarak yapmıştır. İlk oyunculuk deneyimini eski dizilerden Ekmek Teknesi’nde konuk oyuncu olarak gerçekleştiren Serkan Şengül Mucuk dizisi ile birlikte, Hanımeli Sokağı, Kolpaçino, Kolpaçino Bomba, Kutsal Damacana İtmen, GDO Karakedi, Çılgın Dersane 4 Ada, Sonsuz Bir Aşk, Memlekette Demokrasi Var, Pırdino gibi bir çok projede yer almıştır. Bir dönem TNT ekranlarında İnecek Var isimli bir şaka programını’da sunan Serkan Şengül İstanbul’da dünyaya gelmiş aslen Ankara’lıdır.

Türk Malı oyuncuları kimdir



BUSE NARCI

Fethiye'de dünyaya gelen Buse Narcı, 1993 yılında doğdu. Tevfik Hiçyılmaz'dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturmuştur.

Show Tv'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Türk Malı oyuncuları kimdir



İLKE KORKMAZ

Türk Malı oyuncuları kimdir

BAKMADAN GEÇME!