Tuğba Melis Türk kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Melis Türk kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2020 12:40

Tuğba Melis Türk Türkiye'nin yakından tanıdığı isimlerden. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile tanının ve oyunculuk performansı ile dikkat çeken Tuğba Melis Türk, bu kez Survivor parkurunda ekranlara çıkmıştı. Peki, Survivor Tuğba Melis Türk kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Tuğba Melis Türk'ün merak edilen hayatı

Haberin Devamı

Tuğba Melis Türk, 7 Eylül 1990 tarihinde Bulgaristan’ın Sofya şehrinde dünyaya geldi. Baba tarafı Azeri kökenlidir. Ailesi ile birlikte Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç etti. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Dram ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Akademi Neo’da oyunculuk dersleri aldı. Ayakkabı ve şapka tutkunu olan Tuğba Melis Türk, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yanı sıra komedi filmleri Laz Vampir Tirakula ve Kolpaçino’nun kadrosunda yer aldı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan T. Melis Türk, Akademi Neo’da oyunculuk dersi de almış, bu anlamda kendisini geliştirmiştir.

Miss Turkey 2009 güzellik yarışmasında finalist, Miss Kemer Güzellik yarışmasında ikinci, 2011 yılında “Best Model of Turkey” yarışmasında ise birinci olan T. Melis Türk, ayakkabı ile şapka tutkunu olduğunu ve çileği çok sevdiğini söylüyor.

BAKMADAN GEÇME!