Tozkoparan İskender ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Tozkoparan İskender ne zaman, saat kaçta yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2021 16:35

Tozkoparan İskender dizisinin ne zaman ve saat kaçta yayınlanacağı merak konusuydu. TRT1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender, hafta sonu çocuklarla buluşuyor. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

Haberin Devamı

Tozkoparan İskender dizisi pazar günü izleyicilerle buluşuyor. Çocukların her hafta sonu merakla beklediği Tozkoparan İskender, bugün saat 17.30'da 23. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

Tozkoparan İskender dizisinin kadrosunda Tozkoparan dizisinden tanıdığımız isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da var. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik edecek.

Tozkoparan İskender Konusu

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte.

12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.;

BAKMADAN GEÇME!