Toprak Kardeşler kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Toprak Kardeşler kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 13:41

Toprak Kardeşler, O Ses Türkiye’nin finalistlerinden biri oldu. İlk gün sergiledikleri Rap performansı ile sahnede fırtınalar estiren Toprak Kardeşler, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Peki, daha önce de başka bir programda boy göstermiş olan Toprak Kardeşler kimdir?

Haberin Devamı

Toprak Kardeşler olarak isimlerini duyuran Burak Ömer Toprak ve Erdal Toprak, O Ses Türkiye’nin yarı finaline kadar gelmeyi başardı. İlk gün Cennet şarkısını seslendiren kardeşler, tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Sahnede sergiledikleri “İnadına Rap” parçası ile Rap performansları uzun süre hafızalardan silinmedi. Hem jüri üyelerinde hem de izleyicilerde olumlu etki bırakan performanslar Toprak Kardeşler’i finale kadar taşıdı. Başarılı yarışmacılar, Murat Boz'un takımına katılmaya karar verdi. İlk olarak Yetenek Sizsiniz’de izleyici karşısına çıkan Toprak Kardeşler'in özel hayatı merak konusu oldu.  İşte, Burak Ömer Toprak ve Erdal Toprak’ın hayatı hakkında detaylar!

Toprak Kardeşler’in küçüğü olan Burak Ömer Toprak, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde eğimine devam etmektedir. Bir yandan okulumu bitirmeye çalışan yarışmacı, bir yandan da Rap müzik ile uğraşmaktadır. Kardeşlerin büyüğü Erdal Toprak ise evlidir ve 2,5 aylık bir kız çocuğuna sahiptir. İzmir Torbalı’da yaşayan Erdal Toprak, devlet hastanesinde bilişim sorumlusu olarak çalışmaktadır. 

BAKMADAN GEÇME!