Tolgshow'un ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.. İşte o sahneler

Güncelleme Tarihi:

Tolgshowun ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.. İşte o sahneler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 08:02

Tolgshow ile yeni yılda FOX TV ekranlarında olacak olan Tolga Çevik'in programından ilk görüntüler yayınlandı. 30 Aralık akşamı yayınlanacak olan programın konuğu Hülya Avşar. Peki Tolgshow nasıl bir formatta olacak, eğlence programının formatı nedir? İşte merak edilenler

Haberin Devamı

30 Aralık Cumartesi akşamı saat 23:30'da yayın hayatına merhaba diyecek olan Tolgshow'da ilk konuk Hülya Avşar. Tolga Çevik'in uzun yıllardır sürdürdüğü ağırlık skeç tarzında olan programı bu kez daha farklı bir formatla izleyici karşısına çıkıyor

Doğaçlama sahnelediği ‘Arkadaşım’ karakteriyle 10 yıldır milyonları güldüren Tolga Çevik yeni programında sürpriz konuklar da ağırlayacak.

‘Gizemli Yönetmen’ Fırat Parlak ve ‘Minik Müzisyen’ Özer Atik’in de yer aldığı TOLGSHOW yine yanlış anlamalar, bilinmezlikler, didişmeler ve kahkahalar arasında geçecek.

Yayın tarihi 30 Aralık olarak açıklanan ‘TOLGSHOW’un yeni tanıtım filminin çekimleri tamamlandı. Broadway müzikallerine gönderme yapılan eğlenceli çekimler için Tolga Çevik, Emre Sökmen ile beraber hazırladığı koreografiyle dans etti. ‘Arkadaşım’ın kendisini bir anda Broadway sahnesinde bulmasının ardından yaşadıklarını anlatan çekimlerde Tolga Çevik’e profesyonel dansçıların yanı sıra ‘Minik Müzisyen’ Özer Atik de eşlik etti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!