This İs Us dizisinin konusu nedir? Kaç bölüm ve sezon? This İs Us oyuncuları (Oyuncu kadrosu) listesi

Güncelleme Tarihi:

This İs Us dizisinin konusu nedir Kaç bölüm ve sezon This İs Us oyuncuları (Oyuncu kadrosu) listesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2020 01:47

This Is Us dizisi Amerika Birleşik Devletleri'nde çekilen en çok beğenilen diziler arasında yer almaktadır. Ülkemizde de yabancı dizi izleyicisi bir hayli fazladır. Dolayısıyla This Is Us dizisi de ülkemizden takip edilen en çok beğenilen yabancı diziler arasındadır. Son aylarda This Is Us dizisine dair internette ve diğer platformlarda araştırma yapılmaktadır. Peki, This Is Us dizisinin konusu nedir? Bu dizi kaç bölüm ve kaç sezondur? This Is Us filminin oyuncu kadrosunda hangi oyuncular yer almaktadır? This Is Us dizisine dair tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

This Is Us dizisi 2016 yapımlı olan bir dizidir. Dram dalında çekilmiş olan This Is Us dizisi Dram alanında ödüle layık görülmüş bir dizidir. This Is Us dizisi NBC'de yayınlanmakta olan bir Amerika Birleşik Devletleri yapımlı dizidir.

 This Is Us Dizisinin Konusu Nedir?

 Evin reisi ve babası Jake alkol bağımlısı olan bir babadır. Zamanla bu bağımlılığının sorunlarını hayatında yaşamaktadır. Alkol bağımlılığından kurtulmak isteyen Jake, bağımlılık ile ilgili bir takım seminerlere ve toplantılara katılarak bu sorunundan tamamen kurtulmayı amaçlamaktadır. Jake'in üç tane ergenlik çağında olan çocuğu vardır. Çocukları babaları Jake'in bu durumuna üzülmekte ve babalarına yardım etmek istemektedirler.

 Randall Jake'in en zeki çocuğudur. Evlenip çocuk yapan tek kişi de odur. Randall aynı zamanda beyaz yakalı olan bir işe sahiptir. Randall küçüklükten beri yetiştiriliş tarzı ile mükemmelliyetçilik takıntısı bulunan biridir. Randall bir takım sağlık problemleri yaşamaktadırlar. Geçici körlük ve el titremesi Randall'ın yaşadığı sağlık sorunları arasındadır. Randall küçüklüğünden beridir biyolojik anne ve babasını merak etmektedir. Çünkü Jake onu bir itfaiye istasyonu önünde bulmuştur. Randall gerçek anne ve babasını bulmak için bir dedektif tutmaya karar verir. Sonunda ise dedektif başarılı olur ve Randall'ın gerçek anne ve babasını bulur. Randall bundan sonra biyolojik anne ve babasının yanında yaşamaya başlar. Fakat Randall kısa süre sonra gerçek babasının son evrede bir kanser hastası olduğunu öğrenir.

Haberin Devamı

 This Is Us Kaç Bölüm ve Kaç Sezon?

 This Is Us dizisi toplam 54 bölüm ve 4 sezondur.

 This Is Us Oyuncuları (Oyuncu Kadrosu) Kimler?

 1) Milo Ventimiglia: Jack Pearson

 2) Mandy Moore: Rebecca Pearson

 3) Sterling K. Brown: Randall Pearson

 4) Chrissy Metz: Kate Pearson

 5) Justin Hartley: Kevin Pearson

 6) Susan Kelechi Watson: Beth Pearson

 7) Chris Sullivan: Toby Damon

 8) Ron Cephas Jones: William H. Shakespeare Hill

 9) Jon Hueartas: Miguel Rivas

 10) Alexandra Breckenridge: Sophie

 11) Eris Baker: Tess Pearson

Haberin Devamı

 12) Faithe Herman: Annie Pearson

 This Is Us Yönetmeni Kimdir?

 Ken Olin

 This Is Us Yapımcısı Kimdir?

 Jess Rosenthal

 This Is Us Senaristi Kimdir?

 - Dan Fogelman

 - Kay Oyegun

 - Aurin Squire

 - Donald Todd

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!