The Walking Dead 7. sezon 6. bölüm fragmanı nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead 7. sezon 6. bölüm fragmanı nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 17:38

The Walking Dead 7. sezon son bölümü dün akşam ekrana geldi. Negan’ın ekibi bu kez Hiltop’a göz dikti ve ölülerini gömmek yerine yakmak gibi enteresan gelenekleri olan bu yerden erzak aldılar. Öldüğü sanılan Maggie’nin Hiltop’ta olması ise işleri karıştırdı. Olaylı son bölümün ardından yayınlanan The Walking Dead 7. sezon 6. bölüm fragmanı ise asıl entrikanın yeni başladığını gösterdi. İşte, The Walking Dead 7. sezon 6. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Walking Dead 7. sezon 5. bölümü nefes kesen sahneleriyle izleyici karşısına çıktı.Senaryo örgüsü bir çizgi romandan uyarlanan filmin son bölümü "Go Getters" ismiyle ekrana geldi. Sürpriz gelişmelerin olduğu son bölümün ardından The Walking Dead 7. sezon 6. bölüm fragmanı da yayınlandı. Negan’ın otoritesini kanıtlamak için kan gölüne çevirdiği ve Glenn ile Abraham’ı oyun dışı bıraktığı ilk bölüm ardından The Walking Dead 7. sezon yeni bölüm fragmanıyla aksiyon ve entrika dozunu arttırmaya devam ettireceğinin sinyalini verdi. Zombi istilasından kurtulup hayatta kalmayı başaran bir grup insanın öyküsünü anlatan dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünde çarpıcı sahneler var.

Geçtiğimiz hafta hem ekran başındakileri hem de Alexandria’dakileri çileden çıkartan Negan, her geçen gün daha pasifleşen Rick'i kullanmaya devam ederken gitgide kendisine benzemeye başlayan Simon'ı Hilltop’a gönderdi. Yeni bir hayat kurmaya çalışan Maggie'nin Hiltop'ta hayatta kalma mücadelesi de son bölümde dikkat çeken detaylardandı. Öte yandan Jesus ve Carl ise gizlice Negan'ın kaldığı yere sızmaya çalıştı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

 “Go Getters” ismiyle ekrana gelen The Walking Dead 7. sezon 5. bölümünde izleyicileri, bu kez Gregory’nin liderliğindeki Hilltop Kolonisi’ne götürdü. Bir yanı zombilerle diğer yanı düşmanlarla çevrili Hilltop’ta nefes kesen sahneler vardı. Önce babasını, sonra Beth’i en son da Glenn’i kaybeden Maggie, her şeye rağmen ayakta durmayı başardı. Babasının ve Glenn’in hatırası olan saati Enid’e verdi, soyadını Rhee’ye çevirdi. Hilltop’a gitmek istemeyen Negan, yerine Simon’ı gönderdi. Hilltopluların ölülerini gömmek yerine yakmaları ise The Walking Dead 7. sezon 5. bölümünün en dikkat çeken anlarından biri oldu. Her geçen gün daha da pasifleşen Rick, Negan ve ekibinin emirlerine uymaya devam etti. 

BAKMADAN GEÇME!