The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 09:09

The Walking Dead 7. sezonuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Pazartesi günleri ekrana gelen dizinin son bölümünde Negan’ın acımasız halleri, ekran başındakileri çileden çıkardı. Umudu tükenme noktasına gelen Rick ise Negan'a boyun eğmeye devam etti. Hüzünlü son bölüm ardından The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. İşte, yeni bölüme dair ipuçları veren The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

The Walking Dead 7. sezon son bölümünde Glenn ve Abraham’ın yası devam ederken Negan’ın acımasız halleri, ekran başındakileri çileden çıkardı. Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanından televizyona uyarlanan The Walking Dead 7. sezon son bölümünde Glenne ve Abraham’ın ölümünün ardından Alexandria sakinleri normal hayatını sürdürmeye başlamıştı ancak bu durum Michonne ve Rick için geçerli değildi. Arkadaşlarının yasını tutan ikili, birbirlerinden uzak duruyordu. Öte yandan Negan, tüm kiniyle kötülükler yapmaya devam ediyordu. Hüzün dolu son bölüm ardından The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Maggie’nin yeni bir plan hazırlığında olduğu görülüyor. İşte, The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Fantastik senaryosu ve korku filmlerini aratmayan sahneleriyle adından söz ettiren dizinin “The Cell” isimli son bölümünde Glenn ve Abraham’ın kaybedilmiş olmasının etkisi sürüyordu. Darly’i esir olarak yanında tutmaya devam eden Negan ise acımasızca davranışlarını sürdürdü. Önce adamları ile birlikte Alexandria’daki her şeyi yağmaladı, ardından Daryl’ın motosikletini, silahları ve pek çok eşyayı alıp gitti. Rick ise yaşananlara karşı çaresizdi. Rick’in başaracağına dair inancı öylesine tükenmişti ki onca çabayla, ölümle ve savaşla kazandıkları her şeyi elleriyle Negan’a teslim etti.

 

BAKMADAN GEÇME!