Teşkilat Zehra kimdir? Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Teşkilat Zehra kimdir Teşkilatın Zehrası Deniz Baysal hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2021 16:05

Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal, izleyicilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Kariyeri boyunca pek çok dizide rol alan Deniz Baysal, son olarak Teşkilat Zehra olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Peki, Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal kimdir nereli kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal 5 Nisan 1991'de İzmir'de dünyaya gelmiştir.İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Hâlen Celal Bayar Üniversitesi'nde uluslararası ticaret okumaktadır.

İlk olarak "Derin Sular", "Bitmeyen Şarkı", "Babalar ve Evlatlar" gibi bazı dizilerde roller aldı. "Aşk, Ekmek, Hayaller" adlı dizide canlandırdığı Karaca Yılmaz rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan "Kaçak Gelinler" adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan "Beyaz Yalan" adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır. 2017-2018 yılları arasında Yapımı Avşar Yapım olan "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde başrol karakteri olan Hazan Çamkıran'ı canlandırdı. Söz dizisinde başrol Savcı Derya Duman karakterini oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!