Temizlik Benim İşim bitti mi, neden yok? Açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Temizlik Benim İşim bitti mi, neden yok Açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2021 14:46

Temizlik Benim İşim bitti mi sorusu, programın yeni bölümünü göremeyen pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Temizlik Benim İşim bitti mi sorusuna yanıt arayan pek çok kişi, internet üzerinden programın yeni bölümünün neden yayınlanmadığına dair detayları araştırmaya başladı. Peki, Temizlik Benim İşim bitti mi ve neden yok? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Temizlik Benim İşim neden yok sorusu, hafta içi her gün saat 14.00'da Fox TV'de yer alan programın yeni bölümünü göremeyen kişiler tarafından araştırılmaya başlanmıştı. Konunun detayı kısa süre sonra ortaya çıktı. 

Kanalın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre programın yeni bölümleri dijital kanal üzerinden yayına devam edecek. Yani yeni bölümleri Fox.com.tr internet sitesi üzerinden izlemek mümkün olabilecek.

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

1995 yılında dünyaya gelen Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. Anne tarafından Bayburt baba tarafından ise Konyalı olan Kadir Ezildi, FOX ekranlarının yeni yarışması Temizlik Benim İşim de sunucu olarak izleyici karşısına çıkıyor. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Kadir Ezildi’nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamış. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir Ezildi, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaştı ve reklam filmlerinde yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!