Tek Yürek dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Tek Yürek dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2019 23:13

Tek Yürek dizisi ekranlara gelen ilk bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Kanada’da yaptığı buz hokeyi koçluğundan atılan Halit, çocuklarıyla Zeytinburnu’ndaki baba evine döndü. İlk bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki, Tek Yürek dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ailesi ile birlikte yeni bir başlangıca hazırlanan Halit ve sıfırdan zirveye giden yolda ki gençlerin hikayesini ekrana getirecek olan Tek Yürek’in ilk bölümünde ilginç anlar yer aldı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde mahallenin ele avuca sığmayan gençleri; Yiğit ve arkadaşları, kah eğlenceli kah tehlikeli bir hayat sürmekteydi. İlk bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki, Tek Yürek dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tek Yürek dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kanada’da yaptığı buz hokeyi koçluğundan atılan Halit, çocuklarıyla Zeytinburnu’ndaki baba evine döner. Yeni hayatına alışmaya çalışırken, karşısına çıkan sürpriz biri, ona hayatının teklifini yapar. Halit çok sevdiği mesleğine burada devam etmeye çalışırken beklemediği zorluklarla karşılaşacaktır.

Mahallenin ele avuca sığmayan gençleri; Yiğit ve arkadaşları, kah eğlenceli kah tehlikeli bir hayat sürmektedirler. Ağabey gibi gördükleri Sait’in bir işini hallederken başlarına aldıkları bir bela Halit’le tanışmalarına sebep olur. Halit ise Beladan kurtulmaları için bir şart öne sürecektir.

Bu arada Yusuf’un başına alacağı başka bir dert yüzünden ekip arkadaşları yardımına koşar ama durum kötüdür. Öte yandan Sait, Yiğit’in kardeşi Osman’a gizlice kuryelik yaptırır. Ancak işler beklediği gibi gitmez ve peşine takılan karanlık adamlar yüzünden Osman’ın canı tehlikededir. Abisi ve arkadaşlarından yardım isteyemeyen Osman’ı kim kurtaracaktır?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!