Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanında Sinan tutuklanıyor

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanında Sinan tutuklanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 15:07

Tatlı İntikam 29. bölüm fragman videosuyla takipçilerini heyecanlandırdı. Kanal D'nin renkli dizisi Tatlı İntikam yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu haftaki bölümünde şaşırtıcı gelişmeler var. Sinan apart topar tutuklanıyor, onu kurtarmak ise Pelin'e kalıyor. Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanı ve sevilen diziyle ilgili yapılan değişiklikle ilgili detaylar haberimizde!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Kanal D ekranlarının duygusal ve romantik dizisi Tatlı İntikam yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Heyecan verici dizinin yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Polis ekipleri Sinan'ı apar topar tutukluyor. Pelin, Sinan'ı kurtarabilecek mi? Tatlı İntikam da şaşırtan bir değişiklik yaşandı. Sevilen dizinin yayın saati değişti. İşte, Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanı ve yeni yayın saati.

Aynı kadın için savaşan Sinan ve Barış arasındaki gerilim yükselmektedir. Gözünü karartan Sinan, her şeyi göze alarak Barış’ın mekanını motosikletiyle başar. Artık her iki taraf da geri adım atmamakta kararlıdır. Sinan’ı kurtarabilecek tek şey ise Pelin’dir. Peki Pelin, Sinan’ın ifadesini kimin lehine kullanacak? Sinan ve Pelin aşkını sınayacak yeni sınav ne? Tatlı İntikam 29. bölümünde Pelin’in inadı sürecek mi? Tüm bu soru işaretleri ve daha fazlası yeni bölümde netleşecek.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM’DA SON GELİŞMELER

Pelin, Sinan’ın bir kızla öpüştüğünü görünce çıldırdı. Belli etmek istemese de kıskançlığını Sinan’a bariz bir şekilde belli etti. Sinan’ın kendisini gerçekten unuttuğunu düşünmesi hırçınlığını daha da arttırdı. Diğer yandan, bir takım karanlık adamlar Filiya’nın etrafında dolaşmaya başladı. Bu adamları fark eden Pelin, son derece tedirgin oldu. Sinan ise, uzun zamandır görmediği gizli dostuyla tekrar bir araya geldi. Sinan’ın bulaştığı kötü bir şeyler olduğunu düşünen Barış ise onun gizlediği şeyleri ortaya çıkarmaya kararlıydı. 

BAKMADAN GEÇME!