Tatlı İntikam 23. son bölümde büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 23. son bölümde büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2016 10:20

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam 23. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Tatlı İntikam dizisinin son bölümünde Sinan ve Pelin'in nikahında neler oldu? Tatlı İntikam 23. son bölümde yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 23. bölüm bu hafta ekranlara gelmeden önce yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam'ın bu haftaki fragmanında Sinan'dan şoke eden bir hamle geliyor. Sinan telefonuna gelen mesaj ile bir anda kararını mı değiştirecek? Tatlı İntikam 23. bölüm fragmanında izleyicileri merakta bırakan sahneler peş peşe geldi. Peki Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

 TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE

Tatlı İntikam 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Sinan, evlenmek üzereyken Pelin'i terk mi edecek? Tatlı İntikam yeni bölümüyle 24 Eylül Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Tatlı İntikam 22. Bölümde neler yaşandı?

Pelin’le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur!

Haberin Devamı

Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan emindir. Sinan ise, sonuna kadar Rüzgar’ın suçsuzluğuna inanmaktadır. Pelin’le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur. İkili bu konuda gerilirken Başak da düğün planları yapmaktadır. Başak’ın düğünü, Pelin ve Sinan’ı yan yana getirmeye yetecek midir? Gerçekte Pelin’i kaçıran Rüzgar mıdır? Soruların cevapları bir bir ortaya çıkarken ikili yeni bir haberle sarsılır.

 

BAKMADAN GEÇME!