Talat Bulut kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Talat Bulut kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 09:43

Yasak Elma yeni sezonu öncesinde en çok merak edilen konulardan biri de Talat Bulut’un akıbeti oldu. Talat Bulut’un diziden ayrıldığı yönündeki iddialar nedeniyle soru işaretleri çoğaldı. Peki, Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterine hayat veren Talat Bulut kimdir?

Haberin Devamı

Annem, Göç Zamanı, Saklambaç gibi pek çok dizinin kadrosunda yer alan Talat Bulut, 23 Mart 1956 tarihinde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü yarıda bıraktı. Oyunculuk kariyerine ilk adımı 1975 senesinde Ankara Sanat Tiyatrosu'nda "Dimitrov" adlı oyun ile atan Talat Bulut, uzun yıllar Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan, yayınlandığı dönemde büyük beğeni yakalayan Annem dizisinde Vahide Perçin ile başrolü paylaştı. 2007 yılında Abdullah Oğuz'un yönettiği Mutluluk filminde Murat Han ve Özgü Namal gibi isimlerle başrolü paylaştı.

2014 yılına gelindiğinde adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül yapımı Mucize sinema filminde "Mahir Öğretmen" karakterine hayat verdi. Halen sinema filmleri ve dizilerde rol almaya devam eden ünlü oyuncu aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Esin Afşar ile Kerim Afşar’ın kızı Pınar Afşar Bulut ile evli olan Talat Bulut'un 18 yaşında Hazal Bulut adlı bir kızı vardır.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!