Suvivor Batuhan kimdir, kaç yaşında? Batuhan Karacakaya Aşkı Memnu ile hafızalara kazınmıştı

Güncelleme Tarihi:

Suvivor Batuhan kimdir, kaç yaşında Batuhan Karacakaya Aşkı Memnu ile hafızalara kazınmıştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2021 13:55

Survivor 2021 yarışmacısı Batuhan Karacakaya başarılı performansı ve diyalogları ile dikkat çekiyor. Ünlüler takımı kadrosunda yer alan Survivor Batuhan’ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte Aşkı Memnu dizisi ile hafızalara kazınan, Umutsuz Ev Kadınları ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alan Batuhan Karacakaya hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Batuhan Karacakaya, Survivor’ın merak edilen isimlerinden biri. Ünlüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Suvivor Batuhan, 1997 doğumlu. Batuhan Karacakaya en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan 'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'a hayat verdi.

SURVİVOR YARIŞMACISI BATUHAN KİMDİR?

Batuhan Karacakaya 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul doğumlu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi ile olmuştur. İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırmıştır. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol almış ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana gelmiştir.

Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Ekranlardan bir süre uzak kalan genç oyuncu Batuhan Karacakaya, yaşadığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde ise Diriliş Ertuğrul adlı dizi ile ekrana gelen Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan 'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.

SURVİVOR BATUHAN'IN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Diriliş: Ertuğrul (TV Dizisi, 4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)

Uzun Hikaye (Mustafa (15 Yaş, Sinema Filmi, 2012)

Umutsuz Ev Kadınları (TV Dizisi, 3 Sezon, Mert, 2011-2013)

Sen De Gitme (Selim, TV Dizisi, 2011)

Aşk Tesadüfleri Sever (Özgür, Sinema Filmi, 2011)

Bekle Beni (Salih, Sinema Filmi, 2010)

Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi, 2009)

Aşk-ı Memnu (TV Dizisi, 2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)

BAKMADAN GEÇME!