Survivor Türkiye finalistleri kimler? Yunanistan şampiyonu kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Türkiye finalistleri kimler Yunanistan şampiyonu kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2019 22:44

Survivor 2019'un 109. bölümünde çifte heyecan yaşandı. Yunanistan şampiyonunun belli olduğu son bölümde Türk takımının finalistleri netleşti. Survivor Yunanistan takımından Nikos ve Afroditi’den fazla oy alan Dimitra, Dalaka ile birlikte finalist oldu. Final oylamasında ise en fazla SMS'i alan isim 100 bin euroluk büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Survivor Türkiye finalistleri kimler? Yunanistan şampiyonu kim oldu?

Haberin Devamı

Survivor 2019'un büyük gecesi öncesi dün akşam yarı final ve eleme heyecanı yaşandı. Halkın SMS oyları neticesinde bir yarışmacı hayallerine veda ederken, finalistler de belirlenmiş oldu. Diğer taraftan Survivor Yunanistan'da ise 100 bin euroluk büyük ödülü kazanan isim belli oldu. Peki, 30 Haziran akşamı Okay, Seda ve Yusuf arasından finale kalan isim kim oldu? İşte, Survivor finalistleri ve Yunan takımında birinci olan isim hakkında bazı bilgiler

YARI FİNALDE KİMLER ELENDİ?

Survivor 2019'un ekranlara gelen 109, bölümünde Emre ile Seda arasındaki SMS oylamasının sonucunda rakibinden daha fazla SMS alarak yarı finale kalan isim Seda oldu. Böylece yarı finalde elenen yarışmacı Emre oldu. Seda ise yarı finalde Yusuf ve Okay ile yarı finaldeki ikinci oylamaya kaldı. Yusuf, Seda ve Okay arasında yapılan oylama sonucu bir isim daha yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı

Yarışmanın ilerleyen dakikalarında, Seda, Okay ve Yusuf arasından bir isim daha Survivor'dan elendi. Halk oylaması sonucu, 1 Temmuz'daki büyük finalde yer alacak olan Türk takımındaki iki isim Acun Ilıcalı tarafından Yusuf ve Seda olarak açıklandı. Survivor'un yarı finalinde elenen Okay, duygusal bir konuşma yaptı.

Öte yandan yarı finalde yarışmaya ilk veda eden isim olan Emre, son kez duygularını paylaştı. Konuşma yaptığı sırada gözleri dolan Emre, duygularını "Ben Survivor'u çok sevdim. Survivor sevdasıyla azmettim." şeklinde açıkladı. 

SURVİVOR YUNANİSTAN'IN KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un ilerleyen dakikalarında Yunanistan şampiyonu açıklandı. Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra arasında yapılan SMS oylaması sonucu, Survivor finaline kalan iki isim Dimitra ve Dalaka belirlenmişti. Ortak yayın sonrası yapılan SMS oylaması tamamlandı. Heyecan dolu anların ardından Survivor Yunan takımının birincisi Katerina Dalaka oldu. Böylece yarışmacı 100 bin euro para ödülünü almaya hak kazandı. 

FİNALE KALAN YUNAN YARIŞMACILAR KİMLER OLMUŞTU?

Survivor Türkiye Yunanistan'ın ekranlara gelen 109. bölümünde finale kalan Yunan yarışmacılar açıklandı. Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra arasında yapılan SMS oylaması sonucu, Survivor finaline kalan iki isim Dimitra ve Dalaka olarak belirlendi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA TÜRK TAKIMDA KİMLER YARI FİNALE KALMIŞTI?

Survivor'ın 29 Haziran tarihli bölümünde Türk yarışmacılar arasında yarı final oyunu oynandı. Yarı final oyununda Yusuf, Okay, Emre ve Seda bireysel olarak oynadı. Oyunun ilk galibi Yusuf oldu, ikincisini Okay, en son ise Seda kazandı. İlk kaybeden Emre oldu. Emre yarı final öncesinde oylamaya çıktı.

Survivor Türkiye Yunanistan yüz sekizinci bölümde ikinci sıralama oyununda ilk oyunun kazananları Okay, Seda ve Yusuf yarı finale kalmak için mücadele ettiler. Yarı finale gideceği kesinleşen ilk isim Okay oldu. İkinci isim Yusuf oldu.

BÜYÜK FİNAL BODRUM'DA

Survivor 2019'un büyük finali 1 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00'da Bodrum'dan canlı yayınlanacak. Büyük finalde Yusuf ya da Seda isimlerinden birisi büyük ödülü almanın heyecanını yaşayacak.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!