Survivor kim elendi? İşte, dün akşamki SMS sıralaması ve elenen isim sonrası 96. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Survivor kim elendi İşte, dün akşamki SMS sıralaması ve elenen isim sonrası 96. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2020 07:25

Survivor'da elenen isim dün akşam gerçekleşen ada konseyi sonrasında pek çok vatandaşın merakla araştırdığı konu olmaya başladı. Ünlüler takımının dokunulmazlık oyunlarını kaybetmesinin ardından elemeye girdiği Survivor'da SMS sıralaması elenen isim konusunda belirleyici oldu. Yunus Emre, Aycan, Sercan ve Elif'in girdiği eleme potasında, gecenin kaybedeni adaya ve hayallerine veda etti. Peki, Survivor'da kim elendi ve puan durumu nasıl şekillendi? İşte, Survivor 96. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan bazı olaylar

Haberin Devamı

Survivor'da kim elendi? Salı akşamları eleme heyecanı ile ekranlara gelen Survivor 2020'de adadan elenen isim belli oldu. Çeyrek finale kısa süre kala rekabetin arttığı Survivor'un 2 Haziran akşamı seyirci karşısına çıkan bölümünde, iletişim oyunu kazananı ve Survivor puan sıralaması açıklandı. Barış ve Evrim kavgasının damga vurduğu gecede, Acun Ilıcalı Survivor takımlarında yarından itibaren değişiklik yapılacağını söyledi. SMS sıralamasıyla Survivor'dan elenen isim ise konseyde herkesi şoke etti. İşte, Survivor'dan kim gitti? sorusunun yanıtı ve puan durumu.

SURVİVOR'DAN KİM GİTTİ?

Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekranlara gelen Survivor'da elenen isim, ünlüler takımı eleme konseyinde belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un 2 Haziran akşamı seyirci karşısına çıkan bölümünde, ilk olarak oynanan iletişim oyunununda talihsiz anlar yaşandı. Ünlüler takımı bu haftanın iletişim oyununun kazananı olurken, Aycan, Sercan, Elif ve Yunus Emre eleme potasında ter döktü. Gecenin sonunda ise Survivor'a veda eden isim ünlüler takımından Aycan Yanaç oldu.

Haberin Devamı

Survivor 2020'de geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle yapılmayan eleme konseyi 2 Haziran Salı günü gerçekleşti. Önceki hafta eleme adayı olan Yunus Emre ve Elif'e bu hafta Aycan ve Sercan katıldı.

4 yarışmacı da Survivor eleme konseyinde karşı karşıya geldi. SMS sıralamasını açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor'dan bu hafta elenen isimin Aycan olduğunu duyurdu. 

Survivor kim elendi İşte, dün akşamki SMS sıralaması ve elenen isim sonrası 96. bölüm fragmanı

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

İletişim mücadelesinin yaşandığı Survivor'da kazanan takım telefonda ailesiyle görüşme şansı kazandı. Ödülün büyük olduğu oyunu bu hafta ünlüler takımı, 10'a 6 skorla kazandı.

SURVİVOR'DA PUAN DURUMU

Survivor'un yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler puan sıralaması belli oldu. Bu hafta Survivor ünlüler gönüllüler puan durumu şöyle gelişti;

Survivor kim elendi İşte, dün akşamki SMS sıralaması ve elenen isim sonrası 96. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Survivor kim elendi İşte, dün akşamki SMS sıralaması ve elenen isim sonrası 96. bölüm fragmanı

SURVİVOR'DA TAKIMLAR NASIL KURULACAK?

Survivor yeni sistemle ilgili Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı yeni kurulacak takımlarla ilgili yaptığı açıklamada, Survivor'un artık haftalık takımlarla oynanacağını söyledi. Yeni sistemde kaptanlık olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, haftalık takımlar kurulacağını 2 hafta sonra da Survivor'da çeyrek final olacağını belirtti.

EVRİM VE BARIŞ ARASINDA KAVGA

Survivor'da oynanan iletişim oyunu sonrasında gönüllüler takımında kavga yaşandı. Oyun sırasında Gönüllüler takımında Evrim “Ünlüler kazanırsa hem aileleri ile konuşacak hem de Instagram videosu koyabilecek” dedi. Barış, ise o şekilde düşünmediğini söyleyerek Evrim’e “Her olayı bana sektiriyorsun” diyerek sert çıktı.

Haberin Devamı

Survivor Evrim "Yemek olsaydı bunu kabul etmezdin. Sen bir avuç pilav için buradan kampa koşarsın" dedi. Yasin, Evrim’den konuyu kapatmasını istedi fakat Evrim’in Barış’a oturuyorsun, oynamıyorsun sözleri ortamı iyice gerdi. Bu sözler sonrasında Barış iyice sinirlendi. Elindeki matarayı fırlatan Barış’ı arkadaşları Evrim’den uzaklaştırmaya çalıştı. Fakat Evrim ile Barış, uzaktan da olsa tartışmaya devam etti.

96.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor'un 96. bölüm fragmanında takım kaptanlarının belirlenme mücadelesi ekrana geliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!