Survivor'da yiyecek ödül oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda yiyecek ödül oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2019 23:43

Büyük finale kısa zaman kala, Survivor 2019'un ekranlara gelen 97. bölümünde yiyecek ödülü için kutu oyunu oynandı. Kazanan takımın çikolatalı kek kazancağı oyun, izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Özellikle Bora ile Yusuf'un karşılaşması heyecanlı anlara sahne oldu. Peki, Survivor'da bu hafta ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor'un son bölümünde yaşananlar.

Haberin Devamı

Türkiye-Yunanistan konsepti ile yayınlanan Survivor 2019'da büyük final heyecanı başladı. Sadece haftaların kaldığı finale geri sayım devam ederken Dominik'teki rakabette her geçen gün artmaya başladı. Survivor'un 17 Haziran tarihli ekranlara gelen 97. bölümünde kutu oyunu için siyah ve beyaz takım karşı karşıya geldi. İşte, Survivor'un 97. bölümüne dair bilgiler.

SURVİVOR'DA YİYECEK ÖDÜLÜ HANGİ TAKIMIN OLDU?

Survivor 2019'un ekranlara gelen 97. bölümünde yiyecek ödülü için her iki takım da kutu oyunu oynadı. Yusuf ve Bora sayı yapabilmek için kıran kırana yarıştı. İkilinin performansı adeta göz doldurdu. Öte yandan, Nikos ile karşı karşıya gelen Emre oyun sırasında kural ihlali yaptığı için son bölümü tekrardan oynadı. Emre'nin hatası üzerine Bora sert eleştirilerde bulununca Emre sinir krizi geçirdi. 

Haberin Devamı

Oynanan ödül oyununu kazanan siyah takım Kolombiya'da muhteşem vakit geçirdiler. Survivor'ın yorgunluğunu atan yarışmacılar, akşam yemeğinde de eğlenceli vakit geçirdiler.

BAKMADAN GEÇME!