Survivor 2017'de Türkiye-Yunanistan mücadelesini hangi takım kazandı? Büyük ödül ne?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de Türkiye-Yunanistan mücadelesini hangi takım kazandı Büyük ödül ne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 00:05

Survivor'da bu akşam nefes kesen bir Türkiye Yunanistan mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam tek yürek olarak Yunanistan'ın survivor takımına karşı yarıştılar. Büyük ödül 2 tur üstünden oynanacaktı. Türkiye takımı oyunun ilk etabını dün akşam yapılan yarışmayla kazanmıştı. Peki, Survivor 2017'de bu akşam Türkiye-Yunanistan rövanş mücadelesini hangi takım kazandı? Büyük ödül ne?

Haberin Devamı

Survivor 2017'de Türkiye Yunanistan mücadele bu akşam izleyicileri ekran başına kilitledi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu kez birlikte ödül için savaştılar. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımı, Survivor Yunanistan yarışmacıları ile kıran kırana mücadele ettiler. Fiziği oldukça güçlü olan Yunan takımında etkili isimlerde yer alıyordu. Peki, Survivor 2017'de Türkiye-Yunanistan mücadelesini hangi takım kazandı? Büyük ödül neydi?

BÜYÜK ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI

Survivor'da bu akşam Türkiye ve Yunanistan takımı karşı karşıya geldiler. İki takım yarışmacıları da oldukça hırslı ve kuvvetli bir görüntü sergilediler. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödül ise muhteşemdi. Bu akşam mücadeleyi kazanan takım, sevdiği bir kişiyi de yanına alıp müthiş bir tatil fırsatı yaşayacaktı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam oynanan mücadeleyi kazandı ve Mikonos'ta sevdiği bir kişiyle 1 hafta boyunca tatil fırsatı yakaladı.

Haberin Devamı

ÖDÜL MUHTEŞEM BİR SOFRA

Survivor'da bu akşam Acun Ilıcalı sürpriz bir ismi konuk ederek Survivor'da ağırladı. Ilıcalı, adaya Fedon'u davet ederek ödülü açıkladı.

Türkçe ve Yunanca seslendirdiği şarkılarla gönüllerde taht kuran Fedon, hem Türkçe hem de Yunanca dostluk mesajları verdi. Acun Ilıcalı'da sık sık bu yarışmanın 'dostluk içinde geçmesini dilediğini ve bu dostluğun sonunda ülkeler arasında da dostluğa dönüşmesini dilediğini' sözlerine ekledi.

İki kültüründe yakından tanıdığı yemekler dün akşam ödül olarak açıklandı. Döner, Dolma, İmam Bayıldı, Pilav ve Baklava gibi iki kültürde de çok sevilen yiyecekler bu akşamın ödülü oldu ve bu sofrada Fedon şarkıları ile yarışmacılara eşlik etti.

İLHAN MANSIZ: 'YEMEĞİ BERABER YİYELİM'

Acun Ilıcalı'nın söz verdiği ve oyunu değendirmesini istediği İlhan Mansız, sürpriz bir öneri getirerek herkesten destek gördü. İlhan 'madem dostluk adına buradayız, o yüzden bu yarışmanın kaybedeni olmasın, yemeği de hep beraber yiyelim' dedi. Ilıcalı bu teklif karşısında şaşırsa da yarışmacıların sevincine tepkisiz kalamadı ve kabul etti.

TÜRK TAKIMI KAZANDI

Haberin Devamı

Yarışmayı milli maç gibi gören oyuncuların heyecanları yüzlerinden okunuyordu ve nefes kesen yarışmayı Türk takımı kazandı. İki etap halinde oynanacak ödül oyununun ilk bölümünü kazanan Türkiye oldu.

OGEDAY'IN MORALİ ÇOK BOZULDU

Ogeday farklı skora rağmen kaybedilen oyunların tümünde rol oynadığı ve hiç kazanamadığı için oldukça üzgündü. Arkadaşlarının güçlükle teselli ettiği Ogeday, takımın kazanmasına sevindiğini ama hiç oyun kazanamadığı ve arkadaşlarına katkı sağlamayamadığı için üzgün olduğunu sözlerine ekledi.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!