Çağman Çatay kimdir, kaç yaşında? Survivor’da sürpriz yarışmacı!

Güncelleme Tarihi:

Çağman Çatay kimdir, kaç yaşında Survivor’da sürpriz yarışmacı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2021 15:24

Çağman Çatay, Survivor 2021 kadrosuna dahil oluyor. Ünlüler takımı kadrosuna katılacak olan Survivor Çağman 1993 doğumlu. İstanbul’da dünyaya gelen Çağman, Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu ve birçok spor dalı ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

Survivor’da Ünlüler takımı kadrosuna katılacak olan Çağman Çatay merak edilen isimler arasında bulunuyor. Acun Ilıcalı dün akşam konseyde kadroya güçlü bir yarışmacının katılacağını açıklamıştı. İzleyiciler, Survivor Çağman'ın kaç yaşında ve nereli olduğunu araştırmaya başladılar. İşte hakkında merak edilenler

ÇAĞMAN ÇATAY KİMDİR?

Survivor yeni yarışmacısı olan Çağman Çatay 1993 doğumlu. İstanbul’da dünyaya gelen Çağman, Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu. Yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin ilgilendiği spor dalları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Spor eğitmenliği yapan Survivor Çağman daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!