Survivor'da son dokunulmazlık heyecanı! Survivor'dan final öncesi kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda son dokunulmazlık heyecanı Survivordan final öncesi kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2019 23:42

Survivor 2019'da büyük final için günler kala, 27 Haziran tarihinde son dokunulmazlık oyunu ve son eleme heyecanı yaşandı. Survivor'un şampiyonunu belirlemede kritik olan dokunulmazlık oyunu, hiç olmadığı kadar kritik ve zorlu anlara sahne oldu. Peki, Survivor'un 106. bölümünde son dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'dan final öncesi kim elendi? İşte, Survivor'un 106. bölümünde yaşananlarla ilgili bilgiler...

Haberin Devamı

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın ekranlara gelen 106'ncı bölümünde siyah ve beyaz takım yarışmacıları, son kez dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. İki takımın yarışmacıları da, final mücadelesine ortak olmak için dokunulmazlık oyununda müthiş bir mücadele gerçekleştirdi. Dokunulmazlığı kaybeden takım eleme potasına gitti. İşte, Survivor'da final öncesi elenen son yarışmacı.

SURVİVOR'DA SON DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2019'da son dokunulmazlık oyunu nefes kesen mücadele yaşandı. 30 Haziran Pazar günü yapılacak büyük finalde, Survivor şampiyonunu belirlemede büyük rol oynayan dokunulmazlık mücadelesi her iki takımı da oldukça zorladı. Dokunulmazlık oyununda Dimitra ve Afroditi karşı karşıya geldi. Dimitra, dokunulmazlık oyununda sayıyı kaybedince sinirden parkuru yumrukladı. Öte yandan, Okay ile Yusuf arasında oyun sırasında kısa bir gerginlik yaşandı. İkilinin tartışmasına Seda'dan tepki geldi. Survivor'un 106. bölümünde son dokunulmazlık oyununu, siyah takım kazandı. Beyaz takımdan bir isim adaya veda edecek.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümde, dokunulmazlığı kaybeden beyaz takımda Bora ve Okay eleme adayı olan isimler oldu. Bir ismin Survivor'a veda edeceği diğer ismin finale gideceği konseyde adaya veda eden isim, yapılan halk oylaması sonucuna göre Bora oldu.

BAKMADAN GEÇME!