Survivor'da sembol ödül oyununu kimler kazandı? 3 Nisan Survivor kazanan isimleri

Güncelleme Tarihi:

Survivorda sembol ödül oyununu kimler kazandı 3 Nisan Survivor kazanan isimleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2019 23:53

TV8 ekranlarında her hafta birbirinden farklı yarışmalar ile ekranlara gelen ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. 3 Nisan Çarşamba akşamı ekranlara gelen programın 40. bölümünde, sembol finalini kazanarak bazı isimler birleşme partisine gitmeye hak kazandı. Peki, Survivor'da kimler sembol ödül oyununu kazandı? İşte, Survivor'un bu akşam yayınlanan 40. bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

Türkiye-Yunanistan konsepti ile ekranlara gelen Survivor 2019'da büyük finale doğru geri sayım heyecanı başlarken, yarışmacılar da birleşme partisi için bu akşam parkurda ter döktü. Erkeklerin ve kadınların ayrı ayrı yarıştığı sembol final oyununu bazı yarışmacılar kazanarak birleşme partisine gitmeye hak kazandı. İşte Survivor 2019'un 40. bölümüne dair bilgiler...

SURVİVOR'DA SEMBOL ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Yarışmacıların birleşme partisi için kıyasıya mücadele ettiği sembol final oyununda erkekler ve kadınlar ayrı ayrı yarıştı. Oyunun sonunda erkeklerde Yusuf kazandı. Kadınlarda ise sembol final ödülünün sahibi Büşra oldu. Böylelikle Yusuf iki hafta üst üste dokunulmazlık kazanmış oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Birleşmenin ardından siyah ve beyaz takımın ilk kez karşı karşıya geldiği ödül oyununda Beyaz takım, siyah takımı 10-6 mağlup etti ve ödülü kazandı.

Haberin Devamı

KİM HANGİ TAKIMA GEÇTİ?

Seda ve Dalaka'nın belirlediği takımlar, siyah ve beyaz olarak adlandırıldı. İşte, takımların dağılımı;

SEDA (BEYAZ TAKIM): Afroditi, Büşra, Ria, Sabriye, Nikos, Hikmet, Tony, Bora, Kyrıakos, Okay

DALAKA (SİYAH TAKIM): Sude, Dimitra, Melisa, Elpida, Atakan, Panagiotis, Yusuf, Spyros, Emre

SURVİVOR'DA ÖNCEKİ AKŞAM NELER YAŞANDI?

TV8 ekranlarında seyirciler tarafından heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da önceki akşam araba ödülü heyecanı yaşandı. Survivor'un 39. bölümünde, yarışmacıların siyah ve beyaz olmak üzere iki takım olarak karışık yarıştığı oyunda, yarışmacılar parkurda yine ter döktü. Gecenin sonunda bir kişi ise araba ödülünün sahibi oldu. İlerleyen dakikalarda ise yarışmaya veda eden isim belli oldu. 

Vasilikos, Yunan takımından adaya veda eden isim oldu.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Araba ödüllü yarışma için yarışmacıların siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı takım oluşturduğu oyunda kıyasıya mücadele yaşandı. Kıran kırana geçen oyunda Sude ve Dalaka iki ayrı takım oluşturdu. Survivor'un 39. bölümünde ise bu hafta arabayı kazanan kişi Sude oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!