Survivor son bölümde kim kazandı? 18 Ocak Survivor'da ödülü kazanan takım ve yeni yarışmacı Sergen rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Survivor son bölümde kim kazandı 18 Ocak Survivorda ödülü kazanan takım ve yeni yarışmacı Sergen rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2021 07:14

Survivor son bölümde ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Haftanın belirli günlerinde ekrana gelen yarışmada dün akşam Gönüllüler takımı ve Ünlüler takımı arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. İki takıma da yeni iki yarışmacı katıldı. Nefeslerin tutulduğu parkurda gerçekleşen yarışın ardından kazanan takım sigara böreğinin sahibi oldu. İşte 18 Ocak Survivor'da ödülü kazanan takım

Haberin Devamı

Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusu, son bölümde belli oldu. Survivor 2021'in 18 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde en iyi performansı sergileyen takım yemek ödülünün sahibi olarak yarışmaya motive oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler takımlarına dört yeni yarışmacının katıldığı gecede, rekabetleri ile dikkat çeken Sergen ve Baran'ın parkurdaki ilk karşılaşması heyecanlı anlara sahne oldu. Sancakay'la eşleşen Meryem'in sakatlanması ise adadaki yarışmacıları korkuttu. 10-9 skorla rakibini yenen gönüllüler takımı, gün sonunda beşer sigara böreği yemek ödülünü aldı.

AVANTAJI GÖNÜLLÜLER ALDI

Survivor'a dört yarışmacının katılmasının ardından zorlu parkurda yemek ödülü için takımlar karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı oyun öncesinde, ödül oyununu kazanan takım yarışmacılarının, beşer tane sigara böreği yiyebileceğini duyurdu.

Haberin Devamı

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yemek ödülü için iki takımın da motive olmasının ardından parkurda ilk olarak avantaj mücadelesi yaşandı. Avantaj oyununda üç erkek üç kadın arasında gerçekleşen karşılaşmada Ünlülerden İsmail, Gönüllülerden Poyraz atıcı olarak atışa çıktı. Atışlarda başarı sağlayan Poyraz takımına seçim şansını kazandırdı.

İlk oyun sonrası gerçek mücadele için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Kuleden geçip labirente girilen oyunda yeni yarışmacı Sergen performansı ile göz doldurdu. Merve ile Ayşe karşılaşmasında ise kazanan Ayşe oldu. Böylece 10-9 skorla rakibini yenen gönüllüler takımı uzun bir aradan sonra yemek ödülü almış oldu.

Survivor son bölümde kim kazandı 18 Ocak Survivorda ödülü kazanan takım ve yeni yarışmacı Sergen rüzgarı

SURVİVOR'A DÖRT YENİ YARIŞMACI

Ödül mücadelesinin yaşandığı gecede Survivor'a dört yeni yarışmacı geldi. Ünlüler takımına Sergen ve Bahar, Gönüllüler takımına Baran ve Duygu katıldı. Yedeklerden Ünlüler takımına katılan Sergen, parkurdaki hızı ile güne damgasını vurdu.

Yarışmaya katıldığı ilk günde takımın en iyi seçilerek çıktığı oyunda Steven’ı da yenen Sergen takımına bir sayı kazandırdı.

Haberin Devamı

MERYEM KORKUTTU

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıktan dolayı Survivor'a erken veda eden Meryem Kasap ödül oyunu sırasında parkurda ayağı kayarak düştü. Yere yığılan Meryem'e doktor müdahale etti.

Survivor son bölümde kim kazandı 18 Ocak Survivorda ödülü kazanan takım ve yeni yarışmacı Sergen rüzgarı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Son bölümün ardından Survivor 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Eleme gecesinin yer aldığı Survivor yeni bölüm fragmanında Batuhan'ın dışlandığını söylemesi ve Duygu'nun sakatlanması dikkat çekti. 

 

BAKMADAN GEÇME!