Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadele

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu kim kazandı İşte nefes kesen mücadele
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2018 23:24

Survivor'da ödül oyunlarının heyecanı ve kalitesi artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam güzel bir yemek için karşı karşıya geldiler. Zorlu parkurda en önemlisi atışı becerebilmekti. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da final günü yaklaşmaya başladı ve ödül oyunlarının kalitesi artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam bayrama özel bir sürprizle karşılaştılar. Ödül Türkiye'nin en ünlü şeflerinden birisi olan Arda Türkmen'in yapacağı yemekleri yemekti. Erkeklerde ödülü kazanan isim Adem oldu. Kadınlarda ise Nagihan ödülü kazanan isim oldu. Adem yanına Sema'yı alarak ödüle dahil oldu. Nagihan ise ödüle giderken yanına Hakan'ı aldı ve yarışmacılar doyasıya doydular. 

BAKMADAN GEÇME!