Survivor 2018 son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Cumali hangi takımda?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018 son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı Cumali hangi takımda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 22:46

Survivor'ın 12 Nisan tarihli son bölümünde dokunulmazlık mücadelesi verildi. Takımlarla beraber dengelerin de değiştiği Survivor 2018'in 10. haftasında yemek ve iletişim ödülü arka arkaya geldi. Takımlardan biri yemek, diğeri ise iletişim oyununun galibi oldu. Son bölümde Ünlüler takımına geçmesi talep edilen Cumali'nin akıbeti de netlik kazandı. Peki Survivor 2018 son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Cumali hangi takımda?

Haberin Devamı

Survivor'da ödül oyunlarının heyecanı ve hırsı her geçen gün artmaya devam ediyor. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu hafta yarışmacılar takımlarını doyurabilmek adına mücadele verdiler. Öte yandan Nagihan'ın isteği üzerine Acun Ilıcalı'nın Cumali hakkındaki kararı merak ediliyordu. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, Cumali hakkında verilen karar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça aç olan karınlarını doyurabilmek adına mücadele ettiler. Survivor'da 9 haftadır hiç ödül kazanamayan gönüllüler takımı oldukça aç durumdaydı ve Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da adeta oyuna kilitlendiler. Atış ve beceri gerektiren oyunda yine ünlüler takımı fırtına gibi esti ve ödülü kazanan taraf oldular. Ödülü kazanan ünlüler takımı pirzola ve pilav ödülünü afiyetle yediler.

Haberin Devamı

CUMALİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ

Survivor'da geçtiğimiz hafta ada konseyinin ardından Nagihan'dan Acun Ilıcalı'ya sürpriz bir istek gelmişti. Gönüllüler takımında yarışan Nagihan, takım arkadaşlarıyla konuştuğunu belirterek, takımının sayı kazanabilmesi adına Cumali'nin ünlüler takımına geçmesi yönünde, Acun Ilıcalı'ya talebini iletmişti. Yapılan değerlendirmelerin ardından Acun Ilıcalı, Cumali'nin gönüllüler takımında devam etmesine karar verdi.

BAKMADAN GEÇME!