Survivor 73. bölüm ödül oyununu kazanan takım hangisi? Survivor'da malikane ve 70'ler partisi ödülünü kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 73. bölüm ödül oyununu kazanan takım hangisi Survivorda malikane ve 70ler partisi ödülünü kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2020 07:13

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 ödül oyunu ile sevenlerinin karşısına çıktı. Survivor'un seyirci karşısına çıkan son bölümünde, malikane, sirk ve 70'ler partisi ödülü için parkura çıkan Sercan ve Ardahan karşılaşması nefes kesen anlara neden oldu. Gecenin sonunda ise bir takım Survivor ödül oyununu kazanarak, Survivor 2020 malikane ödülünü aldı. İşte, Survivor ödül oyununu kazanan takım.

Haberin Devamı

Survivor 2020'nin 73. bölümü 11 Mayıs akşamı ekranlara geldi. Survivor'un yayınlanan son bölümünde, yarışmacılar 70'ler ödül partisi ve malikane için parkurda mücadele verdi. Büyük finale doğru rekabetin arttığı Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı ödülü almak için yoğun performans sergiledi. Survivor eleme gecesinden önce motivasyon yakalayan yarışmacılardan bir takım Survivor malikane ödülünü kazanarak stres attı. Peki, Survivor'da malikane ve 70'ler partisi ödülünü kim kazandı? Ödülü ünlüler mi, gönüllüler mi kazandı? İşte, Survivor 73. bölüm ödül oyununu kazanan takım ve Survivor 11 Mayıs tarihli son bölümünde yaşananlar...

SURVİVOR MALİKANE 70'LER ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin 73. bölüm ödül oyununda ünlüler takımı malikane ve 70'ler partisini kazanmak için parkurda mücadele verdi. Parkurda eşleşen Survivor Sercan - Survivor Ardahan'ın mücadelesi Survivor 2020'de heyecan dolu anlar yaşattı. Ödül oyununda skor 5-4 iken Ünlülerden Sercan ile Gönüllülerden Ardahan'ın atışları ile Sercan, altıda beş isabet yaptı.

Haberin Devamı

Mert ve Berkan karşılaşmasında ise, atışlarda durum 4-4 olduğu sırada Berkan, Mert’ten önce davrandı ve son seramiği de kırarak takımına sayıyı kazandırdı.

Nefes kesen anların ardından malikane, 70'ler partisi ödülünü kazanan takım 10'a 9 skorla gönüllüler oldu. Uzun süre sonra ödül kazanmaya başlayan gönüllüler takımı oldukça keyifli anlar yaşadı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU AVANTAJINI KİM ALDI?

Survivor'un 11 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 73. bölümünde oynanan oyunundan önce avantaj yakalamak için parkura çıkan yarışmacılar zorlu anlar yaşadı. Avantaj oyununda takımlar, dörder oyuncu ile parkurda yerini aldı. Bayrak yarışı şeklinde oynanan oyunda sondaki dört seramiği ilk olarak takım Ünlüler oldu. Böylece Ünlüler, Survivor’da ödül oyunu avantajını kazanmış oldu.

BAKMADAN GEÇME!