Survivor'da kim kazandı? Ödül kimin oldu? Survivor 2020 91. son bölüm özeti ve performans tablosu

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim kazandı Ödül kimin oldu Survivor 2020 91. son bölüm özeti ve performans tablosu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2020 02:58

Survivor'da ödül oyununu kazanan takım, Survivor'un ekranlara gelen 91. son bölümüyle beraber belli oldu. 29 Mayıs Cuma akşamı seyirci karşısına çıkan Survivor Ünlüler Gönüllüler'de ödülü kazanmak için her iki takım da nefes kesen mücadele verdi. Nisa ile Elif'in mücadelesi heyecan yaratırken, ödül oyunu sırasında karşılaşan Barış ve Sercan'ın aynı anda sakatlanması, son bölüme damga vurdu. Rekabetin devam ettiği yarışmada, Survivor performans sıralaması da kazanan takımla beraber belli oldu. Peki, Survivor'da ödülü kim kazandı? İşte, son bölümün özeti..

Haberin Devamı

Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekranlara gelen Survivor 2020 ödül oyunu mücadelesi ile seyirci karşısına çıktı. Çeyrek finale kısa süre kala, Survivor'da cuma akşamı oynanan ödül oyununda, yarışmacılar, karışık ızgara-patates kızartması-salata ödülünü almak için yarıştı. Oyun sonunda bir takım Survivor 91. bölüm ödül oyununu kazanan takım oldu. İşte, Survivor'da ödülü alan takım...

SURVİVOR'DA ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören yarışma programı Survivor 2020'de 29 Mayıs Cuma akşamı ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Survivor yarışmacıları yiyecek ödülünü almak için parkurda karşı karşıya geldi.

Ünlüler takımının performansının damga vurduğu oyunu, 10'a 7 skorla ünlüler takımı kazandı. Böylece ünlüler takımı yiyecek ödülüne kavuştu.

Haberin Devamı

SERCAN VE BARIŞ SAKATLANDI

Surivivor'da oynanan ödül oyunu sırasında Barış ve Sercan aynı anda sakatlandı. Survivor'da oyun sırasında Sercan, ikinci atışında isabeti sağlayarak takımına bir sayı kazandırdı. Çekişmeli geçen oyundan sonra Sercan, belindeki rahatsızlık yaşadığı yeri tutarken Barış ise sol omzunu tuttu.

Doktor Metin Kuş, iki yarışmacıyı da sakatlandıkları yerler için dinledikten sonra gerekli müdahaleleri yaptı. Doktor Metin Kuş, Sercan ile Barış’ı kontrol etti ve kötü bir durumları olmadığını söyledi.

SURVİVOR PERFORMANS SIRALAMASI

 Survivor'da oynanan ödül oyunu sonrası performans sıralaması belli oldu. 29 Mayıs Survivor performans sıralaması şöyle gelişti; 

ÜNLÜLER (10)

Sercan 4/5
Elif 2/4
Yunus 3/4
Aycan 1/4

GÖNÜLLÜLER (7)

Evrim 3/4
Cemal 0/2
Nisa 2/4
Barış 1/2
Ardahan 0/2
Berkan 1/3
Yasin (oynamadı)

 

BAKMADAN GEÇME!