Survivor ünlüler gönüllüler kim elendi? İşte Survivor SMS listesi, veda eden isim ve yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Survivor ünlüler gönüllüler kim elendi İşte Survivor SMS listesi, veda eden isim ve yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2020 07:10

Kıyasıya mücadelenin sürdüğü Survivor'da dün gece bir kişi hayallerine veda etti. Yarışmanın en can alıcı noktası olan konseyde Survivor SMS sıralaması içerisinde en düşük sayıyı alan kişi, adadan elenen kişi olarak belirlendi. Dün gece Survivor 67. son bölümde bir diğer dikkat çeken olay ise iletişim oyunu oldu. Acun Ilıcalı'nın bugün saat 15.00'da kendi Instagram hesabından yapacağı canlı yayında kamera karşısına geçecek olan yarışmacıları belirleyecek iletişim oyunu, iki takım için de oldukça hararetli geçti. Gecenin sonunda kazanan olarak ilan edilen takım, canlı yayın heyecanını yaşadı. Peki, Survivor ünlüler ve gönüllüler SMS sıralaması nasıl şekillendi? İşte, her iki takımın SMS sıramaları ve dün akşam Survivor'dan kim elendi sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Survivor'dan elenen isim, yarışmanın 5 Mayıs tarihli ekranlara gelen 67. bölümünde belli oldu. Şampiyonluk yarışının giderek kızıştığı Survivor'un yeni bölümünde, Survivor SMS sıralamasına göre, en çok oyu alan yarışmacılar Survivor'da elenen ismi belirledi. Gecenin sonunda gerçekleşen konseyde elenen isim, adadaki hayallerine veda etti. Yapılan oylama ile elenen isim Survivor eleme gecesinde büyük şaşkınlık yarattı. Survivor iletişim oyununu kazanan takım ise Instagram hesabından canlı yayın yapma ödülünü kazandı. Peki, Survivor'da kim elendi kimin adı çıktı? İletişim oyununu kim kazandı? İşte, Survivor Ünlüler Gönüllüler SMS sıralaması ve Survivor son bölümde konseyde elenerek adaya veda eden isim...

Survivor'da kim elendi? sorusu Survivor'un ekranlara gelen 67. bölümüyle beraber yanıt buldu. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören Survivor 2020'de eleme gecesi gerçekleşen konseyde ünlüler ve gönüllüler takımından SMS oylamasına göre birinci ve ikinci olan yarışmacılar, eleme adaylarını belirledi. Berkan ve Mert'in eleme potasında olduğu gecede yarışmacılar birbirlerinin isimlerini söyledi. İletişim ödülü oyununda ünlüler takımından Survivor Mert peş peşe 2 sarı kart görerek oyundan atıldı.

Haberin Devamı

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'un 67. bölümünde Acun Ilıcalı tarihte bir ilk yaşandığını söyleyerek iletişim oyununda değişikliğe gitti. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor iletişim oyununu kazanan takımın Instagram hesabından canlı yayın yapabileceğini duyurdu.

Parkurda sıkı mücadele veren yarışmacılar iletişim oyıunu için karşı karşıya geldi. İletişim ödülü oyununda ünlüler takımından Survivor Mert peş peşe 2 sarı kart görerek oyundan atıldı. Survivor'da iletişim oyununu kazanan takım 1-0 skorla ünlüler oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'un 5 Mayıs tarihli bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımından SMS sıralamasına göre en çok oyu alan yarışmacılar, eleme potasına belirledikleri adaylarını gönderdi. Mert ve Merkan'ın daha önceden eleme potasında yer aldığı gecede ilginç anlar da yaşandı.

Haberin Devamı

Gönüllüler takımında bu hafta SMS'te ilk 2'ye giren yarışmacılar, Barış Murat Yağcı ve Ardahan Uzkanbaş oldu.

Ünlüler takımında ise SMS sıralamasında en çok oyu alan isimler Mert Öcal, Ersin Korkut ve Aycan Yanaç oldu. Mert'in eleme adaylığı böylece düşmüş oldu.

Eleme gecesinin yaşandığı Survivor'da Berkan, Cemal Can, Yasin, Yunus Emre, Aşkım ve Elif eleme adayları olarak belirlendi.

Konseyde yapılan oylama sonucunda Survivor'dan elenen isim Aşkım oldu. 5 Mayıs Survivor'dan elenen Aşkım, "Takımımla gurur duyuyorum, hepsini çok seviyorum." dedi. Eleme sonrası konseyde duygu dolu anlar yaşandı. 

SURVİVOR ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI

Survivor 2020'de bu hafta SMS sıralaması yapılan oylama ile belli oldu. Survivor 2020 gönüllüler takımı SMS sıralaması şöyle gelişti;

Haberin Devamı

Gönüllüler takımı SMS sıralaması

1) Barış
2) Ardahan
3) Berkan
4) Nisa
5) Yasin
6) Cemal Can
7) Evrim

Survivor Ünlüler Takımı SMS sıralaması ile oylamanın ardından aşağıdaki gibi şekillendi;

Ünlüler takımı SMS sıralaması ;

1) ERSİN
2) Mert
3) Aycan
4) Yunus Emre
5) Elif
6) Aşkım
7) Sercan

YUNUS EMRE İLE GÖNÜLLÜLER ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ

Survivor 2020'nin 67. bölüm iletişim ödülü oyunu sonrasında gönüllüler takımından Survivor Yunus Emre ile gönüllüler arasında tansiyon yükseldi. Survivor 2020’de Ünlüler, iki futbol maçını alarak iletişim oyununu kazandı. Oyundan sonra Yunus Emre’nin hareketlerine Gönüllüler takımından sert tepki geldi. Survivor Yunus Emre “Ben sevindim isteyen alınsın” dedi. Bunun üzerine Gönüllülerden Berkan “Biraz efendi ol efendi” diye karşılık verdi. Bu karşılıklı sözlerden sonra iki takım arasında tansiyon yükseldi. Oyun sonrasında seremonide Acun Ilıcalı, bu tartışmayı hatırlattı ve sonrasında açıklama yaparak her iki tarafı da ayrı ayrı uyardı.

Haberin Devamı

68. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA GÜNAH KEÇİSİ MERT İLAN EDİLDİ

Survivor'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Aycan, Aşkım'ın elenmesinde Mert'in strateji hatası yaptığını iddia etti. 

BAKMADAN GEÇME!