Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün akşam kim elendi İşte Survivorda elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 00:08

Survivor yarışmasında dün akşam heyecan dolu bir eleme konseyi yaşandı. Yarışmanın son haftalarına gelinirken, dokunulmazlık oyunları artık daha da önemli. Gönüllüler takımı kaybettikleri dokunulmazlığın ardından eleme konseyine 4 adayla çıktı. Takımdaki bütün kadın yarışmacılar elenme adayı olurken, SMS oyları sonucu belirledi. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte elenen isim

Haberin Devamı

Survivor'da kim elendi sorusu sevilen programın takipçileri tarafından en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam kritik bir eleme gecesi heyecanı yer aldı. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarından ikisini de kaybeden gönüllüler takımı 4 eleme adayı çıkarmıştı. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte hayallerine veda eden o isim.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta kritik bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununda bu hafta ünlüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve iki dokunulmazlık oyununu da kazandılar. Gönüllüler takımı da kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adaylarını belirledi. İlk dokunulmazlığın ardından takım kararıyla belirlenen isim Yağmur oldu. Ardından bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Hilmicem, Birsen'in ismini verdi. İkinci dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından ise oy eşitliğinden dolayı gönüllüler takımı Nagihan ve Damla'yı eleme adayı olarak belirledi. Gerçekleşen halk oylamasının ardından adaya veda eden isim Birsen Bekgöz oldu ve Survivor'a veda etti.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunlarının kalitesi ve heyecanı her geçen gün artmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla bu akşam gerçekleşen ödül oyununda oldukça zorlu bir parkur vardı fakat ödül güzeldi. Ödülü hangi takım kazanırsa, kazanan takımın bayan yarışmacıları hem makyaj yapıp süslenebilecek hem de takım olarak çok güzel bir yemeğe gideceklerdi. Gönüllüler takımı bu akşam fırtına gibi esti ve ödülün sahibi oldular.

YARIŞMANIN EN ÇOK KİLO VEREN YARIŞMACILARI

Erkeklerde en çok kilo veren yarışmacı 13 kiloyla Adem Kılıççı oldu ve Adem Kılıççı bu alanda şampiyon olarak yemek ödülü kazandı.

Kadınlarda ise en çok kilo veren yarışmacı Nagihan Karadere oldu. Nagihan Karadere 9 kilo vererek kadınlarda bu alanda şampiyon oldu.

KOLOMBİYA TAKIMINA KARŞI YARIŞMA

Acun Ilıcalı'dan bir sürpriz açıklama daha geldi. Acun Ilıcalı çok yakında yarışmacıların Kolombiya takımına karşı yarışacağını açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!