Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden isim

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim elendi İşte adaya veda eden isim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 00:15

Survivor 2017'de bu akşam adaya veda eden isim belli oldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan dolu programı survivor'da bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta oynadıkları dokunulmazlık oyunlarıyla ada konseyinde yer alacak olan isimleri belirledi. Gönüllüler takımı oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybetti ve Berna, Anıl, Elif ve Volkan eleme potasında yer aldı. Peki, survivor'da kim elendi? İşte, adaya veda eden isim.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen ve dünyanın en zor yarışması olarak görülen survivor'da bu akşam ada konseyi heyecanı yaşandı. Eleme potasında yer alan gönüllüler takımı üyeleri birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Berna Keklikler, Elif Şadoğlu, Volkan Çetinkaya ve Anıl Karakurt'un yer aldığı eleme potasında adaya veda eden isim belli oldu. Peki, survivor'da kim elendi? İşte, adaya veda eden isim.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI

İletişim oyunu bu hafta oldukça çekişmeli bir heyecan yaşattı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam aileleriyle konuşabilme heyecanı için yarıştılar. Gönüllüler takımı 4 haftadır iletişim oyununu kazanamıyorlardı ve ailelerine kavuşabilmek adına her şeyi ortaya koydular. Oyunun iki etabınıda kazanan gönüllüler takımı aileleriyle iletişime geçme şansını yakaladı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor 2017'de bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adayları belli olmuştu. Survivor 2017'de oynanan ilk dokunulmazlık oyununun ardından Berna ve Anıl aldıkları oylarla eleme adayı oldular. Bireysel dokunulmazlık oyununda sembolü kazanan Gökhan ise Volkan'ın ismini eleme adayı olarak açıkladı. İkinci dokunulmazlık oyununun ardından ise Ogeday bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu. Böylece geriye Elif oylamaya kalmadan Survivor 2017'de son eleme adayı oldu. Bu akşam gerçekleşen halk oylaması ile survivor'a veda eden isim açıklandı. Survivor'a gönüllüler takımından veda eden isim Anıl Karakurt oldu.

SURVİVOR'DA İLK

Acun Ilıcalı bu akşam yapılan eleme konseyinde survivor tarihinde yeni bir ilk yaşanacağını belirtti. İlk defa bir Türk takımının Yunan takımıyla parkurlarda yarışacağını belirtti. Ünlüler ve gönüllüler takımı karışık bir takım çıkartıp Yunan takımıyla mücadele edecek. Acun Ilıcalı kazanan takımın toplu olarak müthiş bir ödüle kavuşacağını belirtti.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

15 Mayıs akşamı oynanan ödül oyunu her iki takım için de heyecan dolu geçti. Kazananın Punta Cana'da gece kulübü ve yemek ödülüne kavuşacağı gecede, uzun süredir oyun kazanamayan gönüllüler takımı galip gelen taraf oldu.

Haberin Devamı

SERHAT ŞOKU YAŞANDI

Ünlüler takımının yarışmacılarından Serhat Akın rahatsızlık geçirdi. Adada ameliyat geçiren Serhat yine hastaneye kaldırıldı. Yarışmanın sunucusu Alp Kırşan, ödül oyunu öncesinde başarılı yarışmacının yine rahatsızlık yaşadığını ve Doktor Metin Kuş ile birlikte hastanye gittiklerini dile getirdi. Kırşan, Akın'ın durumunun iyi olduğunu söyledi ancak ne tür bir rahatsızlık yaşadığını belirtmedi.

DOKUNULMAZLIK, KEYİFLERİ KAÇIRMIŞTI

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunları son buldu ve gönüllüler takımı arka arkaya iki dokunulmazlık oyununu kaybederek ciddi moral bozukluğu yaşadılar. Burçak ve Tuğçe'nin üst üstte elenmesinin arından bozulan takım içi dengeler artık daha da belirgin bir halde dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Oynanan ilk dokunulmazlık oyunu kaybetmelerinin ardından, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gökhan, Volkan adını vermişti. Takım oylamasından da Anıl ve Berna'nın adı çıkmış gönüllüler takımı bir gecede 3 adayı birden potaya sokmuşlardı. Kaybedilen ikinci dokunulmazlık oyunun ardından oynanan bireysel dokunulmazlık oyunu potaya girecek 4. ismi belirledi.

Ogeday'ın bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanması ile birlikte Survivor eleme potasına otomatik olarak Elif'de dahil oldu.

ÜNLÜLER TAKIMINDA MORALLER YÜKSEK

Ünlüler takımında hem ödül oyunları hem de dokunulmazlık oyunlarının arka arkaya kazanılmasının ardından yüzler gülüyor. Geçtiğimiz 3 haftalık dönemde sadece Serhat ve İlhan arasında ufak gerilim dışında ünlüler takımında bir problem yaşanmadı. Morallerin yerinde olduğu ünlüler takımında hedef Kıbrıs'a olabildiğince kendi takımlarından oyuncu sokmak..

BAKMADAN GEÇME!